MENÜ

Fikret Orman: Cristiano Ronaldo bile satıldı

Başkan Fikret Orman, “Manchester United bile en iyi döneminde Cristiano Ronaldo'yu satabiliyorsa biz neden Demba Ba'yı satmayalım?” diyerek bu oyuncuyla köprülerin atıldığını duyurdu. Orman, “Gidenlerin yerine en az onlar kadar iyilerini alacağız” diyerek taraftara müjdeyi de verdi.

Fikret Orman: Cristiano Ronaldo bile satıldı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Demba Ba’nın takımdan gönderilmesi durumunun ortaya çıkmasıyla beraber kendilerine gelen eleştirilere yanıt verdi.

Bodrum’da önceki gün açıklamalarda bulunan Orman, Senegalli futbolcunun takım için önemli olduğunu ancak kulübün ekonomik çıkarlarını da düşünmek zorunda olduklarını söyledi. Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, bu duruma 2009 yılında Manchester United’dan Real Madrid’e 94 milyon Euro’ya satılan Cristiano Ronaldo’yu örnek vererek, “Manchester United bile en iyi döneminde Cristiano Ronaldo’yu satabiliyorsa biz neden Demba Ba’yı satmayalım? Her futbolcunun bir fiyatı vardır. Yeri dolmayacak futbolcu yoktur” diye konuştu.

‘Beşiktaş’la parladılar’

Demba Ba’yla beraber Gökhan Töre’ye de yüksek tekliflerin geldiğini hatırlatan Orman, “Demba Ba İngiltere’de, Gökhan ise Rusya’da düşüşteyken bize gelip kendilerini parlatma şansı buldular. Gidenlerin yerine en az onlar kadar iyilerini alacağımız konusunda taraftarımızın şüphesi olmasın. Gündemimizde, onları heyecanlandıracak isimler var” dedi.

‘Avrupa’da kupa alacağız’

Gelecek yıl mayıs ayında düzenlenecek başkanlık seçimlerinde aday olduğunu söyleyen Fikret Orman, “Başkanlığım süresince Beşiktaş’a bir stat kazandırdım. Şimdi hayalim bir de Avrupa’dan kupa kazandırmak... Bunu da görev sürem içerisinde başarmak istiyorum” yorumunu yaptı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ