MENÜ

Fenerbahçe'ye taş

“Alex'i önlem alacak kadar büyütmeye gerek yok” diyen Nihat, “Onların işi de zor, çünkü geçen sezonun çifte kupalı takımına karşı mücadele verecekler” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'ye taş

Sakatlığı ve uyum sorunu nedeniyle bu sezon bekleneni veremeyen Nihat Kahveci, şampiyon olmak için kalan 5 maçı da kazanmaları gerektiğini belirterek, “Buna Fenerbahçe ve Bursaspor sınavları da dahil” dedi. Lig TV’ye konuşan milli futbolcu, “En etkili isim olarak Fenerbahçe’de ilk söylenecek isim Alex tabii ki... Ama öyle özel önlem alınacak kadar da büyütecek bir durum yok. Onlar da düşünüyorlardır ‘Beşiktaş’tan kime önlem almalıyız?’ diye. Bizim de çok kaliteli bir kadromuz var çünkü. Geçen senenin şampiyonu ve kupa galibine karşı oynayacaklar. Onlar için de zor bir maç olacak. Bizim için içeride dışarıda fark etmiyor, kazanmak zorundayız ve bunun için çıkacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘Beşiktaş’ın çocuğu Nihat’
Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlı taraftarların yeterince katkı sağlayamamasına rağmen “Beşiktaş’ın çocuğu Nihat” diye tezahürat yapmasından çok etkilendiğini ifade etti. Milli Takımlar Teknik Direktörü Hollandalı Guus Hiddink’le görüşen tecrübeli futbolcu, bu konuda da şu bilgiyi verdi: “Bana sakatlığımın durumunu sordu. Ben de kendisine, çok kısa bir süre sonra hazır duruma geleceğimi söyledim.”

YORUM YAZ