MENÜ

Fenerbahçe'ye kötü haber: 2 zorlu deplasman

Bir an önce lider olmak isteyen Sarı-Lacivertliler için bu yolda iki önemli engel var! Deplasman karnesi vasat olan Fenerbahçe, milli ara sonrası önce Yeni Malatyaspor, ardından Göztepe’ye konuk olacak.

Fenerbahçe'ye kötü haber: 2 zorlu deplasman

Fenerbahçe’nin gözü zirvede. Ancak başkan Ali Koç’un da dergi yazısında belirttiği gibi, deplasman karnesinin düzeltilmesi şart. Sarı-Lacivertliler, ligde 5 dış saha maçı oynadı. Kanarya, Başakşehir ve Denizlispor’u mağlup edip, Galatasaray ile berabere kaldı.

Haberin Devamı

Alanyaspor ve Kayserispor’a ise mağlup oldu. Milli aranın hemen ardından Fenerbahçe’yi iki zorlu deplasman bekliyor. Ersun Yanal ve öğrencileri önce, ligin flaş takımlarından Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Sarı- Kırmızılı ekip, sahasında oynadığı 5 maçtan 10 puan çıkartırken, rakip fileleri tam 15 kez sarstı.

FENERBAHÇE'NİN SEZONLUK FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN

Liderliğin anahtarı

Sarı-Lacivertliler, 13. haftada ise Göztepe’nin konuğu olacak. İzmir ekibi de yeni teknik direktörü İlhan Palut yönetiminde çıkış arıyor. Kanarya’nın zirveye çıkması için önce iki çok zorlu deplasmandan kayıpsız dönmesi şart. Bunun için de ilk 5 haftalık vasat dış saha performansının üzerine çıkması gerekiyor. Milli ara sonrası peş peşe iki dış saha maçı oynamak şanssızlık. Ancak buradan çıkartılacak 6 puan, liderliğin anahtarı olabilir.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

YORUM YAZ