MENÜ

Fenerbahçeli taraftar Pelkas'ın durumunu öğrenmek için hastaneyi aradı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor'a konuk oldu. Konya deplasmanından 3-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas, Skubic’in diz darbesiyle yerde kalmış ve bilincini kaybetmişti. Ambulansla hastaneye götürülen Yunan yıldızın çekilen tomografilerinde herhangi bir soruna rastlanmadı. Fenerbahçeli bir taraftar Pelkas'ın sağlık durumunu öğrenmek için hastaneyi aradı. Taraftarın heyecanlı telefon konuşması sosyal medyada viral oldu. İşte o görüntüler...

Konyaspor 0 -3 Fenerbahçe | Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor ile deplasmanda mücadele eden Fenerbahçe zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Haberin Devamı

Sarı lacivertlilerin Yunan yıldızı Pelkas, Skubic'in diz darbesiyle yerde kalarak bilincini kaybetmiş ve izleyenleri korkutmuştu.

Fenerbahçeli bir taraftar Pelkas'ın sağlık durumunu öğrenmek için hastaneyi aradı. Taraftarın heyecanlı telefon konuşması sosyal medyada viral oldu.

Dimitris Pelkas, geceyi tedbir amaçlı Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde müşahede altında geçirdi. Yapılan tüm kontrollerde hiçbir bulguya rastlanmazken, yıldız futbolcunun iki gün dinlendikten sonra takımla çalışmalara başlayacağı açıklandı.

YORUM YAZ