MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe için Ahmed Sayed Zizo iddiası

Fenerbahçe'de bir yandan teknik direktör konusunda İsmail Kartal - Löw - Jesus üçgeninde değerlendirmelerine devam ederken, transfer için de flaş bir gelişme yaşandı. Mısırlı gazeteci Mohamed Shabana, Fenerbahçe'nin Zamalek'te forma giyen Ahmed Sayed Zizo ile prensipte anlaştığını duyurdu.

Son dakika! Fenerbahçe için Ahmed Sayed Zizo iddiası

Son olarak Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı evinde ağırlayan Fenerbahçe, mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılmış ve ligi 2. sırada sonlandırmak adına büyük bir avantaj elde etmişti. Maçın ardından Fenerbahçe'de gündem teknik direktör konusu olurken, Joachim Löw - İsmail Kartal - Jorge Jesus arasında karar verme aşamasına geçmişti.

Haberin Devamı

Mısır basınından gazeteci Mohamed Shaba'nın, Box to Box programında yaptığı açıklamaya göre Fenerbahçe, Zamalek forması giyen Ahmed Sayed Zizo ile prensipte anlaşmaya vardı.

Mısırlı gazetecini sözleri şu şekilde:

"Zizo, Türk kulübü Fenerbahçe'den resmi bir teklif aldı ve prensip anlaşmasına vardı. Fenerbahçe ile görüşmeler şu aşamada devam ediyor. Bazı menajerlik şirketleri, Körfez takımları dahil olmak üzere, bir İngiliz kulübünün de kendisine ilgi duyduğunu Zizo'ya aktardı ve bu görüşmenin ardından oyuncu, kendisine gelecek daha iyi bir teklifi beklemeye başladı. Zizo, Fenerbahçe'den de daha iyi bir teklif bekliyor. Oyuncu, Avrupa'ya dönmek istiyor. İstediği teklifin gelmesi halinde, Zamalek'ten ayrılmak için tereddüt dahi etmeyecek."

Haberin Devamı

YORUM YAZ