MENÜ

Almanya'da sürpriz görüşme: Borussia Dortmund'un Nuri Şahin planı ortaya çıktı

Antalyaspor'da teknik adamlık görevine devam ederken Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak geçiş yapan Nuri Şahin, Beşiktaş'ın teknik direktör adaylarından biri... Siyah-beyazlılarla sürpriz bir toplantı gerçekleştirmesi beklenen genç teknik adam için Alman ekibinin planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Almanya'da sürpriz görüşme: Borussia Dortmund'un Nuri Şahin planı ortaya çıktı

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş takımı sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'ye emanet etmişti. Bir yandan Süper Lig'de üçüncülük mücadelesi veren siyah-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda ise mutlu sona ulaşmak istiyor.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı yönetim de bir yandan sezon sonundan itibaren takımın başına geçecek ve takımı gelecek sezon şampiyonluk yolunda iddialı duruma getirecek teknik adam arayışlarına devam ediyor.

HASAN ARAT-NURİ ŞAHİN GÖRÜŞMESİ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat bir süredir Almanya'da hem yeni teknik adam hem de sezon sonunda takıma katılacak yıldız isimler için görüşmeler yürütüyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bayern Münih - Real Madrid ve Borussia Dortmund - PSG maçlarını tribünden takip eden Başkan Arat'ın Nuri Şahin ile de bir görüşme yapması bekleniyor.

Almanyada sürpriz görüşme: Borussia Dortmundun Nuri Şahin planı ortaya çıktı

Antalyaspor'dan ayrılarak Alman ekibinde yardımcı antrenörlük görevine getirilen genç çalıştırıcı, Beşiktaş'ın gelecek sezon için teknik adam listesinde yer alan adaylardan biri.

Haberin Devamı
Hasan Arat'tan gündeme dair önemli açıklamalar: Yeni teknik direktör, yabancı hakem...

DORTMUND'UN NURİ ŞAHİN PLANI

Antalyaspor'da teknik adamlık görevini sürdürürken Borussia Dortmund, kulübün efsanelerinden biri olan Nuri Şahin'e yardımcı antrenörlük görevini teklif etmişti. Sarı - siyahlıların teklifini kabul eden genç çalıştırıcı aslında uzun vadeli bir planın parçası olarak Borussia Dortmund'a geçiş yaptı.

Nuri Şahin'in yetiştiği ve bir efsane olduğu kulübüne dönmesinin ardından, sezon sonunda takımın teknik direktörlük görevine getirileceği iddia edilmeye başlanmıştı. Borussia Dortmund'un planının ise farklı olduğu ortaya çıktı. Alman devi gelecek sezon da yola Edin Terzic ile devam edecek. Hırvat asıllı Alman teknik adamın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Bu tarihte Borussia Dortmund, 41 yaşındaki teknik adamla yola devam etmeme kararı alırsa teknik direktörlüğe büyük ihtimalle Nuri Şahin getirilecek. Bu durumda Nuri Şahin'in en az bir sene daha beklemesi gerekecek.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNİ KABUL EDEBİLİR

Teknik direktörken, efsanesi olduğu kulübün yardımcı antrenörlük teklifini kabul eden Nuri Şahin, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile yapacağı görüşmenin ardından siyah-beyazlıların teklifini kabul edebilir.

Almanyada sürpriz görüşme: Borussia Dortmundun Nuri Şahin planı ortaya çıktı

Genç teknik adam siyah-beyazlılarda başarılı olarak, Borussia Dortmund'un kapısını kendisine açma ihtimalini de görmezden gelmiyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Borussia Dortmund'a yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Nuri Şahin'den kulübe herhangi bir ayrılık talebi gelmezken, genç teknik adamla yapılacak bir toplantı da söz konusu değil.

Burak Özdemi - Fanatik ÖZEL

Almanyada sürpriz görüşme: Borussia Dortmundun Nuri Şahin planı ortaya çıktı

YORUM YAZ