MENÜ

Son dakika | Arda Güler'den müjdeli haber geldi! 'Yeniden futbolcu gibi hissetti'

Real Madrid'e transfer olduktan sonra şansızlıkların peşini bırakmadığı Arda Güler'den müjdeli haber geldi. Sakatlığını atlatan Arda Güler, milli arada Real Madrid ile birlikte çalışmalara başladı. İspanyol basını ise Arda'nın dönüşüyle alakalı dikkat çeken ifadeler kullandı.

Son dakika | Arda Güler'den müjdeli haber geldi! 'Yeniden futbolcu gibi hissetti'

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol ekibi ile ABD kampında yaşadığı diz sakatlığının ardından ameliyat geçirdi.

Haberin Devamı

TADIC GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Milli yıldız geçtiğimiz haftalarda antrenmanlara başlamıştı ancak Las Palmas maçı öncesi sol arka adalesinden tekrar sakatlık geçirerek talihsizlik yaşamıştı.

MODRIC'TEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Real Madrid'den takım arkadaşı Arda Güler hakkında da konuşan Modric, “Arda harika bir çocuk, çok yetenekli bir oyuncu. Onu çok parlak bir gelecek bekliyor. Real Madrid taraftarına büyük sevinçler yaşatacağına eminim. Maalesef yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz bu yeteneğini ortaya koyma fırsatı bulamadı. Eminim önünde harika bir gelecek var” diye konuştu.

“ONU KİMSEYLE KIYASLAMAYA GEREK YOK”

Modric, “Arda Güler, Türkiye'nin Luka Modric'i olur mu?” şeklinde yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: “Bırakın Arda Güler, Arda Güler olsun. Onu kimseyle kıyaslamaya gerek yok. Eminim kalitesini gösterecek ve büyük bir kariyeri olacak. Baskı altında olmasına gerek yok.”

Haberin Devamı

Son dakika | Arda Gülerden müjdeli haber geldi Yeniden futbolcu gibi hissetti

BÜYÜK SÜRPRİZ! BURAK YILMAZ MANCINI İLE GÖRÜŞTÜ

ARDA GÜLER GERİ DÖNDÜ!

Arda Güler, Real Madrid kadrosuyla antrenmanlara geri döndü. Genç futbolcunun milli aradan sonra hazır olması bekleniyor. Real Madrid, milli ara dönüşü 21 Ekim Cumartesi günü Sevilla deplasmanına çıkacak.

MARCA: ARDA, TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIĞI GÖRDÜ

Üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası idmanlara dönen Arda'yla alakalı bir haber hazırlayan İspanyol gazetesi Marca, genç futbolcuyla alakalı dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte İspanyol gazetesinin haberde Arda'nın geri dönüşü için yazıkları;

Son dakika | Arda Gülerden müjdeli haber geldi Yeniden futbolcu gibi hissetti

'Arda Güler tünelin ucundaki ışığı gördü. Geçtiğimiz Temmuz ayında 30 milyon Euro harcanarak beyaz takımın saflarına katılan genç Türk yıldız, sezon başında yaşadığı iki sakatlık zincirinin ardından Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkamadı.

'KENDİNİ YENİDEN FUTBOLCU GİBİ HİSSETTİ'

Sakatlanmış ve iyileşme süresi yaklaşık üç hafta olarak belirlenmişti. İlk günden itibaren çok olumlu bir tutum ve kişilik sergileyen futbolcu, mümkün olan en kısa sürede geri dönmeye çalışmak için spor salonuna geri döndü. Durum böyle olunca Türk futbolcu topla temasın keyfini yeniden çıkarmaya başladı. Arda antrenmanın bir bölümünü grubun geri kalanıyla birlikte tamamladı ve bu bölümde kendini yeniden futbolcu gibi hissetti.'

Haberin Devamı

Son dakika | Arda Gülerden müjdeli haber geldi Yeniden futbolcu gibi hissetti

YORUM YAZ