MENÜ

Burak Yılmaz'dan büyük sürpriz! Mancini ile görüşme...

Beşiktaş'ta seçim sonuçlanıncaya kadar takımın başında olacağı açıklanan Burak Yılmaz'dan sürpriz bir hamle geldi.

Burak Yılmaz'dan büyük sürpriz! Mancini ile görüşme...

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımı devralan Şenol Güneş, olaylı Lugano maçından sonra görevini bırakmıştı. Seçime gidecek olan Kara Kartal'da yeni başkan belli olana dek takımın başında Burak Yılmaz'ın olacağı açıklanmıştı. Genç teknik adamdan sürpriz bir hamle geldi işte detaylar...

Haberin Devamı

TAKIM BURAK YILMAZ'A EMANET

Beşiktaş, dün resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Buna göre sezon başında futbolu bırakarak Şenol Güneş'in yardımcısı olan Burak Yılmaz, olağanüstü seçimli genel kurulda başkan belli olana dek takımı çalıştırmaya devam edecek. Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir.

Burak Yılmazdan büyük sürpriz Mancini ile görüşme...


İLK MAÇ İLK GALİBİYET

Lugano maçında alınan ağır mağlubiyetin ardından takımı çalıştıran ve ligde oynana İstanbulspor maçına Beşiktaş'ın başında çıkan Burak Yılmaz, ilk maçından galibiyetle ayrılmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın gollerini Aboubakar ve Ghezzal atmıştı.

Burak Yılmazdan büyük sürpriz Mancini ile görüşme...

UZUN VADELİ PLANLAR YAPIYOR

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrasında İstanbulspor karşısında takımın başında sahaya çıkan Burak Yılmaz, 2-0'lık galibiyet elde etmişti. Yönetimin, seçime kadar takımın başında kalacağını açıkladığı Yılmaz, uzun vadeli planlar yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Burak Yılmazdan büyük sürpriz Mancini ile görüşme...

MANCINI'DEN BURAK YILMAZ'A İKİ İSİM

Takımı kısa sürede fiziksel ve taktiksel olarak toparlamak isteyen Yılmaz, Galatasaray'daki eski hocası Roberto Mancini'den destek aldı. İtalyan teknik adamı arayan Burak Hoca, Beşiktaş'la ilgili planlarını anlattı. Mancini, eski öğrencisinin başarılı olması için tavsiyelerde bulunurken, iki de isim verdi. Yapılan görüşme sonunda Burak Yılmaz'ın yardımcılığını yapacak iki antrenörün ekibe katılmasına karar verildi. Antrenörlerden birinin taktik analiz uzmanı, diğerinin ise kondisyoner olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Burak Yılmazdan büyük sürpriz Mancini ile görüşme...

YORUM YAZ