MENÜ

Fenerbahçe'de Dusan Tadic'i üzen istatistik!

Sırp yıldız ligde 8 maça da 11’de başladı ve 2 asist yaptı. İstatistikler ortaya çıktığında ise Dusan Tadic yıkıldı. İşte nedeni...

Fenerbahçe'de Dusan Tadic'i üzen istatistik!

Ajax’tan bedelsiz olarak transfer edilen Dusan Tadic, Konferans Ligi elemelerindeki performansıyla parmak ısırttı. Tecrübeli oyuncu, ligin ilk haftasındaki Gaziantep maçında asistini yaptı. Ardından duraklama dönemine girdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Dusan Tadici üzen istatistik

5 maç sonra açıldı

Sırp yıldız, 5 karşılaşmayı boş geçtikten sonra Rizespor maçında 1 gol, 1 asistle oynadı, Kasımpaşa mücadelesinde de fileleri sarstı. Ligde 2 kez ağları sarsan 34 yaşındaki futbolcu, 2 golün de pasını verdi. Dusan Tadic’in özellikle asist sayısı, arkadaşlarının, onun hazırladığı net pozisyonlardan yararlanamaması nedeniyle 2’de kaldı.

İŞTE İSMAİL KARTAL'IN İSTEDİĞİ SERİ...

Fenerbahçede Dusan Tadici üzen istatistik


Dzeko ve Szymanski attı

Süper Lig’deki 8 maça da 11’de başlayan ve maç başı 88 dakika süre alan deneyimli oyuncu, toplamda 9 gollük pas verdi. Bunları sadece ilk haftadaki Gaziantep maçında Dzeko, Rize karşısında ise Szymanski değerlendirmeyi başardı. İsmail Kartal, her geçen hafta arkadaşlarıyla uyumunu daha da artıran Dusan Tadic’in skor katkısının da bu doğrultuda yükseleceğine inanıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Dusan Tadici üzen istatistik

Kent fırsatı kullanmak istiyor

İngiliz yıldız, hücum hattındaki takım arkadaşlarının yüksek formu nedeniyle kulübeye mahkum kaldı. Kent, ligde sadece ilk haftadaki Gaziantep maçına 11’e başladı. Samsun, Başakşehir ve Rize karşılaşmalarında süre alamayan başarılı oyuncu, Ankaragücü mücadelesinde ise kadroya giremedi. Kent, Antalya karşısında 1, Alanya maçında 12 ve son Kasımpaşa sınavında 16 dakika süre alabildi. İngiliz futbolcu, Milli aradaki idmanları fırsata çevirmek istiyor. 26 yaşındaki yıldız, 12 oyuncunun Milli görevde olduğu bu dönemde İsmail Kartal’ın gözüne girmeye çalışacak.

Fenerbahçede Dusan Tadici üzen istatistik

YORUM YAZ