MENÜ

Romalu Lukaku'nun Inter'i seçmemesinin arkasında Fenerbahçe'nin yıldızı var!

Romelu Lukaku'nun Inter'le olan transfer görüşmeleri yılan hikayesine dönerken ezeli rakip Juventus'la da görüşmesi İtalyan devini büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Ancak, Lukaku'nun Inter'i tercih etmemesinin arkasında Fenerbahçe'nin yıldızı çıktı. İşte, yılan hikayesine dönen bu transfer bilmecesinin tüm detayları...

Romalu Lukaku'nun Inter'i seçmemesinin arkasında Fenerbahçe'nin yıldızı var!

Transferi yılan hikayesine dönen futbolculardan birisi de Romelu Lukaku... Geçtiğimiz sezonu Inter'de tamamlayan Belçikalı golcünün İtalyan ekibine olan sevgisi herkes tarafından biliniyor, ancak bu yaz transfer döneminde temsilcilerinin Juventus'la da görüşmesi transfer işini çıkmaza soktu. Inter, Lukaku'nun ezeli rakibiyle görüşmesi sonucunda büyük bir hayal kırıklığına uğradı. ancak, Lukaku'nun Inter'i reddetmesinin arkasında Fenerbahçe'nin yıldızı olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Inter yönetiminin çağrısına cevap vermeyen ve Suudi Arabistan ekiplerinden cazip teklifler alan Lukaku'nun Inter'i reddetme sebebi ortaya çıkarıldı.

Romalu Lukakunun Interi seçmemesinin arkasında Fenerbahçenin yıldızı var

RONALDO FURYASINA KATILABİLİR

Cristiano Ronaldo’nun geçtiğimiz sezon Al-Nassr’a transfer olmasıyla birlikte başlayan Suudi Arabistan’daki yıldız transferi furyası bu sezon da artarak zirveye çıkarken, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus’u oturtan Al-Hilal dev bir transfer operasyonu için düğmeye bastı. Suudi Arabistan ekibinin Chelsea’nin yıldızı Romelu Lukaku’yu transfer etmek istediği öne sürüldü.

ÖNCELİĞİ AVRUPA

Al-Hilal bonservisi Chelsea’de olan Lukaku için Londra ekibiyle 50 milyon euroyu aşan bir bonservis bedeli üzerinde anlaşmaya vardı ancak Belçikalı golcünün Avrupa’da kalma arzusu bu transfere şu an için engel oluyor.

Haberin Devamı

Romalu Lukakunun Interi seçmemesinin arkasında Fenerbahçenin yıldızı var

ARKASINDA DZEKO VAR!

La Gazzetta’da yer alan habere göre; Inter, kulübe zamanında cevap vermeyen Lukaku transferinden çekilirken, Juventus da golcü oyuncu için devreye girdi. Juventus’un 30 yaşındaki golcüyü transfer edebilmek için öncelikle Dusan Vlahovic’i satması gerekirken, Torino ekibinin bu satışın ardından Chelsea’nin kapısını 40 milyon euro ile çalması bekleniyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ FAKTÖRÜ

Daha önce yaptığı açıklamalarda Inter’e olan sevgisini her fırsatta dile getiren Lukaku’nun Inter’den ayrılma kararı almasında Şampiyonlar Ligi Finali’nde ilk 11’de Edin Dzeko’nun tercih edilmesinin etkili olduğu aktarılıyor.

Romalu Lukakunun Interi seçmemesinin arkasında Fenerbahçenin yıldızı var

 

YORUM YAZ