MENÜ

Nordsjaelland - Fenerbahçe maçı öncesi son durumu açıkladı! 'Şartlar çok zorlu'

Foto muhabirimiz Yusuf Dursun, Nordsjaelland - Fenerbahçe maçının oynanacağı Farum Şehri’ndeki koşulları ve takımın son durumunu yazdı: Şartlar çok zorlu.

Nordsjaelland - Fenerbahçe maçı öncesi son durumu açıkladı! 'Şartlar çok zorlu'

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile karşı karşıya gelecek. Aldığı başarılı sonuçlarla grupta lider konumunda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe, bu engelini geçip grubu lider bitirmek istiyor. Maçın oynanacağı zemin de şimdiden büyük merak konusu oldu. Bunun da nedeni Danimarka'da etkili olan yoğun kar yağışı.

Haberin Devamı

Nordsjaelland - Fenerbahçe maçı öncesi son durumu açıkladı Şartlar çok zorlu

TEK HEDEF GALİBİYET

Grupta lider durumda bulunan Fenerbahçe, maçı kazanması halinde son karşılaşmalar öncesi gruptan çıkmayı garantileyecek. Grupta 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Sarı Lacivertliler, 9 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 8 gol atan İsmail Kartal'ın öğrencileri, kalesinde 5 gol gördü.

DANİMARKA'DA FENERBAHÇE COŞKUSU

Sarı-Lacivertliler, dün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Danimarka’ya gitti. Yaklaşık 3 saat 30 dakika süren yolculuğun ardından bu ülkeye ulaşan Fenerbahçe kafilesini, havalimanında coşkulu bir kalabalık karşıladı. Gurbetçiler, futbolculara ve teknik direktör İsmail Kartal’a yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Oyuncular, taraftarların fotoğraf ve imza taleplerini geri çevirmedi. Kafile, tezahüratlarla otobüse uğurlandı. Fenerbahçe, son idmanını Right to Dream Park’ta oynadıktan sonra konaklayacağı otelde maç saatini beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Nordsjaelland - Fenerbahçe maçı öncesi son durumu açıkladı Şartlar çok zorlu

'ŞARTLAR ÇOK ZORLU'

Foto muhabirimiz Yusuf Dursun, Nordsjaelland - Fenerbahçe maçının oynanacağı Farum Şehri’ndeki koşulları ve takımın son durumunu yazdı.

Fenerbahçe bugün Danimarka’da liderliğini sürdürmek için büyük mücadele verecek. Sakatlık ve UEFA’ya bildirilemeyen oyuncuların yanı sıra Sarı-Lacivertliler’de eksik yok. Ayrıca futbolcuları alışık olmadıkları soğuk ve karlı bir hava bekliyor. Zeminin sentetik olması, bir başka handikap olarak görülebilir. Yetkililer, yoğun kar yağışı nedeniyle maçın oynanacağı Right to Dream Park’ta zeminini temiz tutmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Mücadele sırasında da hava sıcaklığı sıfırın altına düşebilir. Ancak bu sezon büyük hedeflerle yola çıkan Fenerbahçe, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın yanı sıra UEFA Konferans Ligi’nde de yakaladığı liderlik şansını son iki maç kala koruyup, gruptan ilk 16’ya doğrudan çıkmak istiyor.

Nordsjaelland - Fenerbahçe maçı öncesi son durumu açıkladı Şartlar çok zorlu

Tüm tedbirler alındı

Bu zorlu karşılaşma öncesi İsmail Kartal’ın ekibi, tüm tedbirleri aldı. Ekipmanlar hazır, futbolcular dün akşam sahayı kontrol edip, son çalışmalarını yaptılar. Kısaca şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe, Danimarka’dan kendisi için gerekli puanları alıp, zirvedeki yerini koruyacaktır. Kartal’ın bugün en büyük silahı, son haftalarda attığı gollerle takımı sırtlayan Tadic, üstün formu ile İrfan Can Kahveci, bitip tükenmeyen enerjisi ile Szymanki ve ‘Avrupa Golcüsü’ Batshuayi olacak. Savunma ise ciddi bir handikap. Çünkü birlikte oynama şansı olmayan bir 4’lü izleyeceğiz. Sağda Samuel, stoperde 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek ve Oosterwolde forma giyecek. Ferdi’nin yokluğunda sol bekte Ryan Kent’in görev yapması sürpriz olmaz.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun / FANATİK ÖZEL

Nordsjaelland - Fenerbahçe maçı öncesi son durumu açıkladı Şartlar çok zorlu

YORUM YAZ