Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! İsmail Kartal uyardı...

Sarı-Lacivertliler'de Nordsjaelland maçı öncesinde büyük bir endişe hakim. Danimarka'da hem soğuk hava hem de suni çimle mücadele edecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal öğrencilerini uyardı.

Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! İsmail Kartal uyardı...

Sezona 19'da 19'la giriş yapan Sarı-Lacivertliler yaşanan sakatlıklar sonrasında serisini kaybetmişti. Özellikle Alexander Djiku, Becao ve Fred'in sakatlıkları Fenerbahçe'nin performansını epey bir sekteye uğrattı. Önce 3-2'lik Trabzonspor mağlubiyeti, hemen ardından 2-0'lık Ludogorets yenilgisi ve sonrasında Adana Demirspor beraberliğiyle sarsılan Kanarya milli ara sonrası Karagümrük galibiyetiyle moral buldu.

Haberin Devamı

Önemli eksikler var

Ancak Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Kanarya yarın UEFA Konferans Ligi'nde oynayacağı Nordsjaelland maçının kamp kadrosunu açıklarken eksik futbolcuların fazlalığı dikkat çekti. Sakatlığı nedeniyle Becao, Djiku, Serdar Aziz, Fred, Zajc, Mert Hakan ve Ferdi Kadıoğlu kadroda yer almadı. 

Fenerbahçeyi bekleyen büyük tehlike İsmail Kartal uyardı...


Toplam 11 isim yok!

Sezon başında UEFA'ya bildirilmeyen Samet Akaydın, Emre Mor, Mert Müldür ve Bartuğ Elmaz da mücadelede forma giyemeyecek. Kağıt üstünde Sarı-Lacivertliler'in direkt olarak 11 eksiği bulunuyor. 7 ismin sakatlığı can sıkarken Fenerbahçe'yi büyük de bir tehlike bekliyor. 

Fenerbahçeyi bekleyen büyük tehlike İsmail Kartal uyardı...

Suni çim tehlikesi

Yarın akşam Nordsjaelland ile Danimarka'da karşılaşacak olan Kanarya hem soğuk havayla hem de suni çimle mücadele edecek. Bunca sakat futbolcusu bulunan Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi endişe tavan yaptı. Çünkü suni çimin sakatlıklara yol açabilme ihtimali yüksek. İsmail Kartal öğrencilerine bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Tecrübeli hoca, Danimarka'dan kayıpsız dönmek istiyor. 

Haberin Devamı

Fenerbahçeyi bekleyen büyük tehlike İsmail Kartal uyardı...

YORUM YAZ