MENÜ

Fenerbahçe'de transfer! İşte Joshua King'in yerine gelecek isim

Yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi tamamlanan ve yavaş yavaş sahalara dönen 31 yaşındaki Joshua King, bekleneni verebilirse ara dönemde sola yeni isim alınmayacak. Sadece stoper ve ön libero takviyesi olacak. Aksi durumda Norveçli futbolcunun yerine alınacak isim belli oldu.

Fenerbahçe'de transfer! İşte Joshua King'in yerine gelecek isim

Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü mağlup ederek tekrar liderliğe yükselen Fenerbahçe, perşembe günü Danimarka ekibi Nordsjælland'a konuk olacak.

Haberin Devamı

SARI-LACİVERTLİLERDE 7 EKSİK

Fenerbahçe, Noerdsjallend maçına 7 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Djiku, Becao, Mert Hakan ve Ferdi Kadıoğlu görev alamayacak. Bu oyuncuların yanı sıra henüz hazır olmayan Serdar Aziz, Fred ve Zajc'ın görev alması beklenmiyor.

ZORUNLU ROTASYON

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakatlıklar ve UEFA listesinde yer almayan futbolculardan dolayı zorunlu rotasyonla sahaya çıkacak. Livakovic, Dzeko ve İrfan Can Kahveci'yi yedek soyundurmayı da planlayan Kartal, ligde çok fazla forma şansı bulamayan ve genellikle yedek soyunan oyunculara forma verecek. İsmail Kartal'ın İrfan Can Eğribayat, Batshuayi, Joshua King ve Cengiz Ünder'i ilk 11'de başlatması bekleniyor.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'DE SOL KANAT TAKVİYESİ ŞİMDİLİK İPTAL

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ocak ayı için yönetimden kanat forvet, stoper ve 6 numara transferi istemişti. Ancak sol kanada yapılacak takviye şimdilik askıya alındı.

KING'E SON ŞANS

Yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi tamamlanan ve Karagümrük maçında 88. dakikada oyuna giren Joshua King, beklenen performansı sergilemesi halinde bu bölgede Dusan Tadic ile birlikte işi götürecek.

YERİNE GELECEK İSİM ŞİMDİDEN BELLİ OLDU

Aksi bir durumda ise daha önceden belirlenen futbolcular için girişim başlatılacak. Bu isimlerden birisinin Spartak Moskova forması giyen Quincy Anton Promes olduğu belirtildi. Ajax altyapısından yetişen ve Rus ekibiyle Haziran 2024'e kadar sözleşmesi olan Hollandalı yıldız, bu sezon 19 maçta 7 gol ve 8 asiste oynadı.

 

Fenerbahçede transfer İşte Joshua Kingin yerine gelecek isim

Fenerbahçede transfer İşte Joshua Kingin yerine gelecek isim

YORUM YAZ