MENÜ

Liverpool Fenerbahçeli yıldızın peşinde! Klopp kesin talimat verdi

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, gösterdiği performansla oyuncularını transfer vitrinine çıkartmayı başardı. Dünya devi Liverpool'un Teknik Direktörü Jürgen Klopp, sarı-lacivertli takımın o yıldız futbolcusu için yönetime kesin talimat gönderdi.

Liverpool Fenerbahçeli yıldızın peşinde! Klopp kesin talimat verdi

Süper Lig'de yeni sezona İsmail Kartal ile başlayan Fenerbahçe, 9 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek istiyor. 14 maçta topladığı 37 puanla ezeli rakibi Galatasaray'ın averaj farkıyla üstünde olan sarı-lacivertliler, 1. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

SATIŞLAR GÖZ KAMAŞTIRDI

Yaz transfer döneminde birçok başarılı satışa imza atan Kanarya'da en çok göze takılan isim Arda Güler oldu. Geçtiğimiz sezon takımın maestrosu haline gelen genç yıldız, Real Madrid'in yolunu tutarak Fenerbahçe'nin özgeçmişine iyi bir artı yazdırdı. Sarı Kanarya ise bu transferden 20 milyon Euro bonservis + 10 milyon Euro bonus + sonraki satıştan %20 pay kazandı.

YERİNE SZYMANSKİ GELDİ

Avrupa'nın yükselen yeteneği olan Sebastian Szymanski, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyindiği Feyenoord ile şampiyonluk yaşadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Genellikle 10 numara mevkisinde oynayan Polonyalı yıldız, yaptığı skor katkısı ile takımının kazandığı birçok maçta galibiyetin mimarlarından oldu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE KİM OYNAYACAK?

JÜRGEN KLOPP ONU İSTİYOR

Fenerbahçe'nin Arda Güler'in boşluğunu doldurmak için renklerine kattığı Sebastian Szymanski, hem kendi yıldızını parlatıyor hem de Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor. 24 yaşındaki oyuncu, 25 resmi maçta 10 gol-9 asiste imza atarken 2019'dan bu yana kendisini takipte olan Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un da takdirini topluyor. Alman hoca, Szymnaski'yi takımında görmek istediğini İngiliz ekibinin yönetimine bildirmiş durumda.

Liverpool Fenerbahçeli yıldızın peşinde Klopp kesin talimat verdi

FENERBAHÇE'NİN CEVABI NET!

Ancak ligde şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'nin gelecek tüm tekliflere karşı tavrı net: "Ocak ayında gelmeyin." Sezon başında 9.7 milyon Euro karşılığında Dinamo Moskova'dan alınan Szymanski için sarı-lacivertlilerin düşündüğü bonservis bedeli minimum 20 milyon Euro. 2027 yılına kadar anlaşması olan futbolcunun Şampiyonlar Ligi hayali olduğu biliniyor. Fenerbahçe bu hedefe ulaşamazsa oyuncuyu elde tutmak zorlaşabilir.

Liverpool Fenerbahçeli yıldızın peşinde Klopp kesin talimat verdi

Liverpool Fenerbahçeli yıldızın peşinde Klopp kesin talimat verdi

YORUM YAZ