MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın en zor tercihi! Bir adım önde...

Fred, Sivasspor maçında döndü. Djiku’nun da Beşiktaş karşısında 11’deki yerini alması bekleniyor. İdeal 11’ine yaklaşan Fenerbahçe’de derbi öncesi İsmail Kartal’ın en çok zorlayan karar, stoperdeki diğer oyuncunun kim olacağı. Fenerbahçe'nin hocası, bu konuda karar vermekte zorlanırken zaman da daralıyor. Detaylara göz atalım...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın en zor tercihi! Bir adım önde...

Fenerbahçe'de sakat oyuncuların bir bir takıma dönmesiyle, Beşiktaş mücadelesinde takımın neredeyse tam kadro olarak sahada olması bekleniyor. Ancak, İsmail Kartal'ı bu noktada bir telaş sardı. Tecrübeli çalıştırıcı, takım kurarken stoper hattını nasıl oluşturacağı konusunda zor bir karar vermek zorunda kalacak. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Fred, ne kadar önemli olduğunu gösterdi!

Sarı-Lacivertliler nihayet sakatlık kabusunu geride bırakmaya başladı. Fred’in Sivasspor maçında formasına kavuşması, İsmail Kartal’a rahat bir nefes aldırdı. Sambacı, sakatlıktan yeni dönmesine rağmen performansıyla takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu yeniden gösterdi. 11’de yerini alacak sıradaki isim Alexander Djiku. Ganalı stoper de artık idmanların tamamında takımla çalışıyor.

Fenerbahçede İsmail Kartalın en zor tercihi Bir adım önde...

Kritik tercih...

Böylece ideal kadrodan tek eksik olarak Becao kalacak. İsmail Kartal’ın en zor kararı ise Djiku’nun yanında kimi oynatacağı... Eksikler nedeniyle son haftalarda savunmanın göbeğinde Samet Akaydın ile Jayden Oosterwolde oynadı. Bu ikiliden biri, Beşiktaş karşısında kulübeye geçecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalın en zor tercihi Bir adım önde...

Samet bir adım önde

Her iki oyuncunun da artı ve eksileri var. Samet’in orijinal bölgesi stoper. Milli futbolcu fizik gücü ve hava toplarındaki hakimiyetiyle ön plana çıkıyor. Ancak formsuz olduğu maçlardaki hataları da fazlasıyla can sıkıyor. Samet özellikle Trabzonspor yenilgisinde sahanın en kötülerinden biriydi. Oosterwolde özellikle hızı ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor. Onun eksi yönü ise hava toplarında yaşadığı sıkıntı ve ve yaptığı sakarlıklar. Şimdilik Samet bir adım önde olsa da İsmail Kartal, cumartesi günkü maça kadar iki öğrencisinin antrenman performanslarını yakından takip edip, son kararını verecek.

Fenerbahçede İsmail Kartalın en zor tercihi Bir adım önde...

Fenerbahçe pas çalıştı

Sarı-Lacivertliler’de Beşiktaş ile oynanacak zorlu mücadelenin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Dünkü antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ana bölümde ise dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, futbolcuların yaptığı bireysel çalışmalarla sona erdi. Sakatlıklarını atlatan ve takıma dönme sürecinde olan Serdar Aziz ile Miha Zajc, dünkü antrenmanda da kendileri için hazırlanan özel programı uyguladı.

Fenerbahçede İsmail Kartalın en zor tercihi Bir adım önde...

YORUM YAZ