MENÜ

İşte Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i! Avrupa ekipleri yakın takipte...

Arda’nın Real Madrid’in yolunu tutması, Avrupa’daki birçok kulübün gözünü Sarı-Lacivertliler’in altyapısına çevirdi. Özellikle U19 takımı mercek altında. 18 yaşındaki stoperi Lille ve Antwerp’in takip ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin diğer iki yıldız adayı da gözlemcilerin yakın takibinde bulunuyor. İşte tüm detaylar...

İşte Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i! Avrupa ekipleri yakın takipte...

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, Sarı-Lacivertli ekibin diğer yıldız adaylarının da önünü açtı. Bu kapsamda, Avrupa'nın elit kulüpleri tüm dikkatlerini Fenerbahçe'ye çevirdi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Dikkat çeken yetenekler...

Geçtiğimiz yaz, Türk futbol tarihinin en sansasyonel transferlerinden biri gerçekleşmiş, altyapıdan yetişen Arda Güler 20+10 milyon Euro karşılığında Real Madrid’e imza atmıştı. Milli yıldızın dünya devine transfer olmasıyla birlikte Fenerbahçe Akademisi, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Fenerbahçe’nin altyapısı, sezon başından beri hiç olmadığı kadar yakın takibe alındı. Sarı-Lacivertliler’in U19 takımında dikkat çeken birçok yetenek var.

İşte Fenerbahçenin yeni Arda Güleri Avrupa ekipleri yakın takipte...

Avrupa ekiplerinden yakın takip!

Bunlardan biri olan Mehmet Can Gülerer’in, Türk futboluna yabancı olmayan Fransız ekibi Lille’in yanı sıra Belçika’dan Antwerp tarafından takip edildiği öğrenildi. 18 yaşındaki stoper her iki ayağını da kullanabiliyor ve 1.87 m. boyunda. Mehmet Can, sezon başından beri idmanların birçoğunda A takımla çalıştı. Kendisi de sakatlık yaşadığı için, Yusuf Akçiçek’in aksine Becao ve Djiku’nun yokluğunda forma giyemedi.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçenin yeni Arda Güleri Avrupa ekipleri yakın takipte...

Tercih sebebi

Fenerbahçe Akademisi’nde dikkat çeken başka isimler de var. Nordsjaelland deplasmanında kafileye dahil edilen 17 yaşındaki Çağrı Fedai ile 16 yaşındaki kanat oyuncusu Yasir Boz, beklentilerin yüksek olduğu oyuncular arasında. Bu ikili de Avrupalı gözlemcilerin takibi altında. SarıLacivertliler’in altyapısıyla adından söz ettirmeye başlaması, bundan sonraki süreçte yeni yeteneklerin Fenerbahçe’yi tercih etmesi açısından da son derece etkili olacak gibi görünüyor.

ÖMER NECATİ ALBAYRAK / FANATİK ÖZEL

İşte Fenerbahçenin yeni Arda Güleri Avrupa ekipleri yakın takipte...

YORUM YAZ