MENÜ

Kulübü resmen açıkladı: Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye dönüyor

Bazı oyuncularını kiraya gönderen Fenerbahçe'de geleceği merak edilen yıldız ismin takıma geri döneceği resmen açıklandı. İşte detaylar...

Kulübü resmen açıkladı: Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye dönüyor

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasını yapıyor. Sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak oyuncular, kiraya gönderilen oyuncular ve takıma yeni katılacak isimler üzerinde çalışmalar yapılıyor.

Haberin Devamı

ZAHA'DAN ŞOK İSTEKLER

Crystal Palace ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Wilfried Zaha'nın menajerliğini yapan abisi geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesini tribünden takip etmişti. Fildişili yıldızın istekleri ortaya çıktı.

Kulübü resmen açıkladı: Yıldız oyuncu Fenerbahçeye dönüyor

Palace'ın, haftalık 130 bin Pound verdiği futbolcusuna yeni sözleşme için 200 bin Pound'a kadar çıktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Ayrıca tecrübeli ismin, kendisine talip olan kulüplerden imza parası olarak 9 milyon Pound, yıllık da yaklaşık 4.5 milyon Pound talep ettiği iddia ediliyor.

BERISHA VE BRUMA PARLIYOR

Fenerbahçei kiraya gönderilen oyuncuların performansını da yakından takip ediyor. Bundesliga ekibi Augsburg'da kiralık olarak forma giyen Mergim Berisha ve Braga'ya kiralanan Bruma gösterdikleri performansla dikkatleri çekti.

Haberin Devamı

Kulübü resmen açıkladı: Yıldız oyuncu Fenerbahçeye dönüyor

Augsburg'un Berisha için satın alma opsiyonunu kullanması beklenirken, Bruma'nın geleceği henüz netleşmedi.

HULL CITY'DEN RESMİ PELKAS AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen Dimitris Pelkas'ın İngiliz ekibindeki geleceği belli oldu. Hull City internet sitesinden Yunan futbolcunun geleceği hakkında açıklama yaptı.

BU SEZON PERFORMANSI

Dimitris Pelkas bu sezon Hull City'de 26 maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Dimitris Pelkas aynı zamanda takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Kulübü resmen açıkladı: Yıldız oyuncu Fenerbahçeye dönüyor

KULÜP AÇIKLADI

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, sezonun sona ermesinin ardından oyuncularının durumlarıyla ilgili bir bilgilendirme paylaştı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Pelkas'ın bonservisinin bulunduğu Fenerbahçe'ye geri döneceği belirtildi.

Kulübü resmen açıkladı: Yıldız oyuncu Fenerbahçeye dönüyor

Wilfried Zaha'nın 2020-21'deki En İyi Golleri

YORUM YAZ