MENÜ

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Dirar'dan şok karar! 3. Lig ekibine transfer oldu

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Nabil Dirar, 37 yaşındayken kariyerine çok farklı bir sayfa açtı ve şans eseri bir transfer hamlesiyle 3. Lig ekibinin yolunu tuttu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Dirar'dan şok karar! 3. Lig ekibine transfer oldu

Toplamda 4 sezon Fenerbahçe formasını giyen Nabil Dirar, Sarı-Lacivertli ekipte bir dönem en iyi oyunculardan birisi olsa da bazı sezonlarda kadro dışı kalmaktan kurutulamadı. Fenerbahçe’ye Fransa’nın Monaco takımından transfer olan Faslı yıldız, oynadığı bütün sezonları göz önüne aldığımızda beklentilerin dışında kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin eski yıldızı Dirardan şok karar 3. Lig ekibine transfer oldu

AYKUT KOCAMAN'IN GÖZDELERİNDENDİ

Tarihler 2017 yılını gösterdiğinde Fransız ekibi Monaco’dan Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. Faslı oyuncu, ilk sezonunda Aykut Kocaman ile orta sahanın sağ tarafında görev yaptı. Kocaman’ın en çok güvendiği oyunculardan birisi olan Dirar, daha çok defansif özellikleriyle ön plana çıktı.

2018 yılının yaz döneminde disiplinsiz tavırlarının Dirar, süresiz olarak kadro dışında kaldı. O dönem Fenerbahçe formasını giyen Aatıf Chahechoue ile beraber takımdaki genel durumu bozdukları düşüncesiyle süresiz olarak kadronun dışına alındılar.

Fenerbahçenin eski yıldızı Dirardan şok karar 3. Lig ekibine transfer oldu

“GAMSIZ MI, UMURSAMAZ MI DERSİNİZ!”

Fenerbahçe Başkanı ali Koç, o dönemde yaptığı açıklamada Aatıf ve Dirar'ın neden kadronun dışında olduğunu şu sözlerle aktardı:

Haberin Devamı

“Aatıf ve Dirar’ın kadro dışı kalmalarının en büyük nedenleri ciddiyetsizlik, disiplinsizlik, sportif yetersizliktir. Gözlemlediğim kadarıyla en mutsuz günlerimizde bile bu iki oyuncu şen şakrak, gamsız mı, umursamaz mı dersiniz. Benim beklediğim ruhu yansıtmıyorlardı.

“Bilhassa 3 büyük takımda futbolcuların aldığı maaşları ve harcadıkları mesaiye baktığınızda en üst noktadalar. İşler böyle kötü gittiğinde nasıl bu kadar vurdumduymaz olursunuz. Dirar'ın, milli takım kampından geç dönmesi… Takım toplantısına katılmaması... Göztepe maçında kadroya alınmadı. Ona kızdı, hocaya artık 'Ben tatildeyim' diyor.

FENERBAHÇE'DEN SÜRPRİZ ATAK!

FENERBAHÇE FORMASINI 89 KEZ GİYDİ 

Faslı oyuncu, Sarı-Lacivertli formayı sırtına toplamda 89 kez geçirdi. Çıktığı maçlarda 8 kez ağları havalandırmayı başaran Dirar, 12 kez da asist katkısında bulundu.

Fenerbahçenin eski yıldızı Dirardan şok karar 3. Lig ekibine transfer oldu

KASIMPAŞA’DA DA OYNADI

2021 YILININ Eylül ayında İstanbul ekibi Kasımpaşa ile sözleşme imzalayan Dirar’ın bu macerası sadece 5 ay sürdü. Faslı futbolcu, 2022 yılının Şubat ayında İstanbul ekibiyle yollarını ayırdı.

ARDA GÜLER-JESUS KRİZİNİN NEDENİ!

3. LİG EKİBİYLE ANLAŞTI

Nabil Dirar, kariyerini Danimarka 3. Lig ekiplerinden Ishoj IF ile sürdürme kararı aldı ve 37 yaşındaki futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Ishoj IF’ın teknik direktörü Erdoğan Aslan, Dirar ile şans eseri bir araya geldiklerini vurgulayarak tecrübeli oyuncuyla sözleşme imzalama kararı aldıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Bold DK'ya konuşan Erdoğan Aslan, "Dirar, Danimarkalı biriyle evlendi. Albertslund'a taşındı ve sezonun ilk yarısını orada geçirdi. Bir gün biri onu spor salonunda gördü ve kim olduğunu anladı. Biz de takımımızın lideri olacak bir oyuncu arıyorduk ve takım liderimiz olan Dirar ile şans eseri tanışmış olduk.

“Nabil'e takımla antrenman yapıp yapamayacağını sorduk. 37 yaşında olmasına rağmen iyi görünüyor, yaklaşık 1 senedir futbol oynayamadı. Ancak, fiziksel durumundan dolayı bize iyi liderlik edeceğine inandığımız için onu kadromuza dahil ettik” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçenin eski yıldızı Dirardan şok karar 3. Lig ekibine transfer oldu

YORUM YAZ