MENÜ

Arsenal'den ilginç transfer: Bir labrador...

Premier Lig'de zirve yarışında son haftalarda yara alan Arsenal'de Menajer Mikel Arteta ilginç bir transfere imza attı. İşte detaylar...

Arsenal'den ilginç transfer: Bir labrador...

Premier Lig'de uzun süre zirvede yer alan Arsenal, son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle yerini Manchester City'e kaptırdı.

Haberin Devamı

ARDA-JESUS KRİZİNİN NEDENİ

SON YEDİ MAÇTA İKİ GALİBİYET

Premier Lig'de uzun süredir şampiyonluğa hasret olan Arsenal, bu sezon şampiyon olabilecek bir performans sergiledi. 1 Nisan günü oynanan ve 4-0 kazanılan Leeds United maçından sonra ise işler tamamen değişti.

Arsenalden ilginç transfer: Bir labrador...

Üst üste üç maçta Liverpool, West Ham United ve Southampton ile berabere kalan Londra ekibi, deplasmanda Manchester City'e 4-1 mağlup oldu.

Bu skorların ardından Chelsea ve Newcastle United maçlarını kazanarak nefes alan Arsenal, son olarak sahasında Brighton'a 3-0 mağlup oldu.

ARTETA'DAN SÜRPRİZ TRANSFER

Arsenal'i yeniden zirveye oynayan bir takım haline getiren Mikel Arteta, sürpriz bir işe imza attı.

 

Times'ta yer alan habere göre, İspanyol çalıştırıcı takımın morallerini yükseltmek için Win isimli bir labrador cinsi köpek transfer etti. Arteta, Win'in takım üzerinde sakinleştirici bir etki göstereceğini ve stresi azaltabileceğini düşünerek böyle bir hamlede bulundu.

Haberin Devamı

Arsenalden ilginç transfer: Bir labrador...

Tesislerde özgür bir şekilde dolaşan Win, Arsenal'in geçmişte sahiplendiği kedi Bob ile de çok iyi arkadaş olduğu öğrenildi.

Arsenalden ilginç transfer: Bir labrador...

YORUM YAZ