MENÜ

İsmail Kartal çok istedi! Cengiz Ünder, Fenerbahçe için İstanbul'da

Son dakika transfer haberi: Transferde gaza basan Fenerbahçe, Marsilya'nın inadını kırdı ve Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı Lacivertliler, milli futbolcu ve Fransız ekibi ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklarken yıldız solak sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a geldi.

İsmail Kartal çok istedi! Cengiz Ünder, Fenerbahçe için İstanbul'da

Fred transferini bitiren Fenerbahçe, bir süredir listesinde yer alan Cengiz Ünder'i kadroya katmak adına da yoğun bir mesai harcıyordu. Daha önce bitme noktasına gelen transferin bonservisin ödeme planındaki anlaşmazlık nedeniyle askıda olduğu belirtiliyordu. Bu kez Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferinde sorunları ortadan kaldırdı ve milli yıldızın transferinin önünde engel kalmadı.

Haberin Devamı

MARSİLYA'NIN İNADI KIRILDI

Reims maçının kadrosuna dahil edilmeyen milli kanat oyuncusu, artık Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek. Marsilya'nın inadını kıran Sarı Kanarya, yıldız solak için prensip anlaşmasına varıldığını ve sağlık kontrolü sonrası resmi imzaların atılacağını duyurdu.

İsmail Kartal çok istedi Cengiz Ünder, Fenerbahçe için İstanbulda

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

SAĞLIK KONTROLLERİ SONRASI RESMİ İMZA

Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Olympique de Marseille ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu gece İstanbul'a gelecektir.

'BÜYÜK HATA OLUR!

İSMAİL KARTAL ÇOK İSTEDİ

Teknik direktör İsmail Kartal’ın takımda görmeyi çok istediği oyunculardan biri olan Cengiz, yaklaşık 6 yıl sonra yeniden Türkiye’ye dönecek. Altınordu alt yapısından yetişen kanat oyuncusu, 2016-17’de Başakşehir’deki tek sezonunda gösterdiği harika performans sonrası İtalyan ekibi Roma’nın yolunu tutmuştu. Tecrübeli futbolcu, Roma’nın ardından İngiltere Premier Ligi’nde Leicester’da ve Marsilya’da kiralık oynadı. Fransa’daki kiralık döneminin ardından Cengiz’in bonservisini Marsilya, 8.4 milyon Euro’ya almıştı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

CENGİZ ÜNDER: KENDİMİ ÇOK HEYECANLI VE GURURLU HİSSEDİYORUM

Sarı Lacivertliler, Cengiz’i dün akşam saatlerinde özel uçakla İstanbul’a getirdi. 26 yaşındaki futbolcu, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden çıkış yaptı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, "Yıllar sonra Avrupa kariyerimden sonra Türkiye’ye dönmek benim için çok özel. Süper Lig’de ilk oynadığım maç, Fenerbahçe’ye karşıydı. Şimdi Süper Lig’e tekrar döndüm. Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacağım. Kendimi çok heyecanlı ve gururlu hissediyorum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Bunun için çok mutuyum. Sahaya çıkmak için çok sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

İsmail Kartal çok istedi Cengiz Ünder, Fenerbahçe için İstanbulda

YORUM YAZ