MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred İstanbul'a geldi

Fenerbahçe, Fred'in Manchester United'dan transferi adına hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağladı. Bugün İstanbul'a gelecek Brezilyalı yıldızın yıllık ücreti ve sözleşme şartları da belli oldu. Öte yandan Fred'i taşıyan uçak İstanbul'a indi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred İstanbul'a geldi

Kanarya, Edin Dzeko ve Dusan Tadic’in ardından bir başka dünya yıldızını daha kadrosuna katıyor... Fenerbahçe, Galatasaray’ın da uzun süre transfer etmek için çaba gösterdiği Fred’in transferini bitirdi.

Haberin Devamı

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

Frederico Rodrigues de Paula Santos’un (Fred) transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varıldığı açıklandı. 

Fenerbahçenin yeni transferi Fred İstanbula geldi

ÇOK GİZLİ OPERASYON

Sarı-Lacivertliler, bu transferde oldukça gizli bir operasyon yürüttü ve mutlu sona ulaştı. Önce Brezilyalı orta saha ile masaya oturan ve her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe, daha sonra kulübü Manchester United’la pazarlıklara başlamıştı.

Fenerbahçenin yeni transferi Fred İstanbula geldi

4 YILLIK SÖZLEŞME

İngilizler, 15 milyon Euro’luk bonservis bedelini kabul etti. Manchester ekibine bu paranın 10 milyon Euro artı 5 milyon bonuslar şeklinde ödeneceği öğrenildi. 2018’de 59 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Shakhtar Donetsk’ten alınan 30 yaşındaki futbolcu ile 2027 yılına kadar kontrat yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

İŞTE YILLIK ÜCRETİ

Orta alanda hem merkezde hem de önde hücuma dönük oynayabilen Fred, geçen sezon Kırmızı Şeytanlar adına 23’ü 11 olmak üzere 56 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu süreçte 6 gol ve 6 asistle oynayan deneyimli oyuncu, toplamda United adına 213 mücadelede 14 kez ağları salladı ve 19 da asist yaptı. Fred, İngiliz devindeki tek kupasını yine geçen sezon Lig Kupası’nı alarak yaşamıştı.

Fenerbahçenin yeni transferi Fred İstanbula geldi

Yıldız oyuncunun Fenerbahçe'deki senelik ücretinin 4.5 milyon Euro olacağı ve sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından imzayı atacağı belirtildi.

FRED, UÇAKTAN VİDEO PAYLAŞTI

Manchester United'dan Fred'i renklerine bağlayan Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcuyu İstanbul'a getirtiyor. İngiltere'den yola çıkan deneyimli orta saha uçaktan paylaştığı mesajda sarı-lacivertli taraftarlara seslendi.

'GELİYORUM'

Fenerbahçe sosyal medya hesabından, "Fred'den taraftarımıza mesaj var" ifadeleri kullanılarak paylaşılan videoda Brezilyalı futbolcu, "Merhaba Fenerbahçe taraftarları, geliyorum. Yakında görüşürüz..." dedi.

Fenerbahçenin yeni transferi Fred İstanbula geldi

İSTANBULA GELDİ

Manchester United FC ve Fred ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusunu sağlık kontrolünden geçmek ve ileri transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul'a getirdi.

İngiltere'den kalkan özel uçakla yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşan Fred'e ailesinin yanı sıra; yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile sportif direktör Mario Branco eşlik etti. Fred'i havalimanında çok sayıda sarı-lacivertli taraftar tezahüratlarla karşıladı.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

Fenerbahçenin yeni transferi Fred İstanbula geldi

YORUM YAZ