MENÜ

Fenerbahçe’ye Premier Lig’den bonservis müjdesi!

İngiltere Premier Lig ekibi, sarı-lacivertlilerin kadroda düşünmediği yıldız futbolcusuna talip oldu. Resmî teklif için hazırlıkların yapıldığı bildirildi.

Fenerbahçe’ye Premier Lig’den bonservis müjdesi!

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da devre arası için transfer için çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya, gelecek transferlere yer açmak için de kadroda düşünülmeyen futbolculardan maksimum gelir elde etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Krunic'te olumlu gelişme

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Rade Krunic için yoğun uğraş vermişti. Yazın Milan'ın kadrosunda tutmaya karar verdiği Krunic, devre arasında İtalyan ekibinden ayrılmaya yakın gözüküyor. Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli’nin de eski ısrarının olmaması sonrası taraflar arasındaki görüşmeler hızlandı.

Fenerbahçe’ye Premier Lig’den bonservis müjdesi

Kanarya’nın, 30 yaşındaki futbolcu için yaklaşık 5 milyon Euro’yu gözden çıkaracağı bildirildi. Daha önce Krunic’le 3 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 3 milyon Euro’dan anlaşma sağlayan Fenerbahçe’nin, Milan’la devre arasında her konuda ortak noktada buluşması durumunda, oyuncuyla aynı şartlar üzerinden el sıkışacağı konuşuluyor.

Premier Lig’den sürpriz talip!

Haberin Devamı

Yapacağı transferler için bir yandan da kadroda verim alınamayan futbolcuları elden çıkarmayı düşünen Fenerbahçe’ye müjdeli bir haber geldi. Hücum hattını kuvvetlendirmek için devre arasında takviye yapmak isteyen Premier Lig ekibi Burnley’nin, Joshua King’in menajeriyle temas kurduğu ve resmî teklif için hazırlık yaptığı iddia edildi. Fenerbahçe ise sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyu ara transfer döneminde satıp maksimum gelir hedefliyor.

Fenerbahçe’ye Premier Lig’den bonservis müjdesi

İşte istenen bonservis ücreti!

Sarı-lacivertli yönetimin, King için 5 milyon Euro gibi bir teklife sıcak bakacağı belirtildi. 2019 yılında kariyeri adına yükselişe geçen ve o dönem 20 milyon Euro değer biçilen futbolcu, Fenerbahçe'de şu ana kadar 41 maçta oynadı ve 11 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Bu sezon 14 maçta 4 kez fileleri havalandıran King, Norveç Millî Takımı'nda ise 62 maçta 20 gol kaydetti. King'e güncel verilere göre 4 milyon Euro değer biçiliyor. Oyuncunun bir sonraki durağının yeniden İngiltere olması bekleniyor.

Fenerbahçe’ye Premier Lig’den bonservis müjdesi

YORUM YAZ