Antalyaspor, Fenerbahçe'nin 3 yıldızı için harekete geçti!
Süper Lig'de gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına başlayan Antalyaspor, Fenerbahçe’den Lincoln, Burak Kapacak ve Cenk Tosun’u transfer etmek istiyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun da çok istediği oyuncularla görüşmeler olumlu ilerliyor.
Antalyaspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek adına Fenerbahçe’den üç oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti.
Haberin Devamı ›
TRANSFERDE SICAK GELİŞME
EMRE BELÖZOĞLU ÇOK İSTİYOR
Kırmızı-Beyazlı ekip, Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique, genç kanat Burak Kapacak ve tecrübeli forvet Cenk Tosun’u kadrosuna katmak istiyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun, bu üç oyuncuyu bizzat arayarak projelerini anlattığı ve onları takımında görmeyi çok istediğini ilettiği öğrenildi.
Belözoğlu’nun özellikle oyun planında önemli yer tutacak bu isimlere özel bir rol biçtiği belirtiliyor.
OYUNCULAR SICAK BAKIYOR
Akdeniz ekibinin yönetimi, üç futbolcunun transferi için Fenerbahçe ile resmi temaslara başladı. Sarı-Lacivertli kulüp ise teklifleri değerlendirme sürecine almış durumda. Görüşmeler olumlu bir havada sürerken, Lincoln, Burak Kapacak ve Cenk Tosun’un da Antalyaspor’a transfer olmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.
Haberin Devamı ›
Bu oyuncuların daha fazla süre alabilecekleri bir takımda forma giymeye olumlu yaklaştıkları, Antalyaspor’un sunduğu proje ve Emre Belözoğlu’nun yaklaşımının da bu kararda etkili olduğu vurgulanıyor. Tarafların önümüzdeki günlerde anlaşmaya varması bekleniyor.
MOURINHO DEVREDE