MENÜ

Carlo Ancelotti, Arda Güler için tarih verdi! İlk kez net konuştu

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi ile ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. İtalyan hoca, basın toplantısında tarih verdi.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devi ile henüz ilk resmî maçına çıkabilmiş değil. Yıldız futbolcu, üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı Santiago Bernabeu'da yeteneklerini sergileme fırsatını henüz bulamadı.

Haberin Devamı

MAÇ KADROSUNDA YER ALMADI

Real Madrid, La Liga'nın 17. hafta mücadelesinde pazar gecesi Villarreal'i konuk etti. Carlo Ancelotti'nin ekibi, Santiago Bernabeu'da oynanan mücadeleyi 4-1 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı. Real Madrid'in gollerini Bellingham, Rodrygo, Diaz ve Modric kaydetti. Villarreal'in tek golünü ise Morales attı. Bu sonuçla 42 puana ulaşan Madrid, maç fazlasıyla Girona'yı geçip liderlik koltuğuna oturdu. Millî yıldız Arda Güler ise maç kadrosunda yer almadı.

Carlo Ancelotti, Arda Güler için tarih verdi İlk kez net konuştu

ÇAPRAZ BAĞLARI KOPTU!

Real Madrid, Villarreal karşısında aldığı galibiyete pek sevinemedi çünkü önemli bir sakatlık yaşandı. Yıldız futbolcu David Alaba, karşılaşmanın 35. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Avusturyalı oyuncunun, maçın hemen ardından kontrolleri yapıldı.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcunun çapraz bağlarının koptuğu ve ameliyat edileceği açıklandı. Böylece 31 yaşındaki savunmacının 2023-2024 sezonu devamında forma giymesi oldukça zor gözüküyor.

CARLO ANCELOTTİ'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi ile ilgili ilk kez net konuştu. Villarreal karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenleyen İtalyan hoca, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Carlo Ancelotti, Arda Güler için tarih verdi İlk kez net konuştu

Ancelotti, Arda'nın son durumunun sorulması üzerine, "Arda Güler yeni yıl tatili sonrasında takıma katılacak" ifadelerini kullandı. Böylelikle, Arda'nın 3 gün sonra Alaves ile deplasmanda oynanacak lig maçında da kadroda bulunmayacağı kesinleşmiş oldu. Real Madrid, yeni yıl tatilinden sonraki ilk maçında 3 Ocak'ta Mallorca'yı konuk edecek. Millî futbolcunun Mallorca maçında kadroda yer alması bekleniyor.

Carlo Ancelotti, Arda Güler için tarih verdi İlk kez net konuştu

YORUM YAZ