MENÜ

Fenerbahçe'de kritik görüşme! Ali Koç'tan İsmail Kartal'a telefon

Alanyaspor karşılaşmasında iki puan kaybederek taraftarını bir hayli üzen Fenerbahçe'de, Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde önemli bir görüşme gerçekleşti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de kritik görüşme! Ali Koç'tan İsmail Kartal'a telefon

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de moraller bozuk. Ancak sarı-lacivertli takım, Kadıköy'deki puan kaybının ardından yeniden toparlanıp yarışa kaldığı yerden devam etmeyi amaçlıyor. Çaykur Rizespor maçı öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan da İsmail Kartal'a destek geldi.

Haberin Devamı

KARTAL, ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor maçında kaybedilen iki puanın ardından eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Yaptığı oyuncu değişiklikleri sorgulanan tecrübeli teknik direktörün özellikle karşılaşmanın 85. dakikasında Edin Dzeko'yu oyundan çıkarıp Ryan Kent'i oyuna alması, bir hayli eleştirildi.

Fenerbahçede kritik görüşme Ali Koçtan İsmail Kartala telefon

ALİ KOÇ'TAN DESTEK

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, bu eleştirilerin ardından Teknik Direktörü İsmail Kartal'a destek verdiği iddia edildi. Başkan Ali Koç'un Kartal'ı telefonla arayarak, "Hocam biz bu yolda sana güveniyoruz. Eleştirilerin olması normal. Ben sonuna kadar senin ve takımın yanındayım. Bu takımı şampiyon yapacağınıza inancım tam" dediği bildirildi.

Haberin Devamı

RYAN KENT LİSTEDEN ÇIKARILDI

Öte yandan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Sarı-lacivertli takımın kanat oyuncusu Ryan Kent, Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilen yabancı oyuncu listesinde yer almadı. 16 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe'de yabancı sınırı gereği TFF'ye bildirdiği listede İngiliz oyuncu ile birlikte Luan Peres de bulunmuyor.

YORUM YAZ