MENÜ

Real Madrid otobüsü kaza yaptı! Arda Güler de içindeydi...

Real Madrid takım otobüsü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Leipzig maçına giderken kaza yaptı. Otobüste yıldız futbolcu Arda Güler de bulunuyordu. İşte detaylar...

Real Madrid otobüsü kaza yaptı! Arda Güler de içindeydi...

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında bu gece saat 23.00'te Leipzig ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. La Liga'da lider olan Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, Almanya'dan avantajlı bir skorla dönmeyi amaçlayacak. A Millî Takım'ın yıldızı Arda Güler'in de kadroda olması beklenen karşılaşma öncesi Real Madrid'de kaza paniği yaşandı.

Haberin Devamı

MAÇA GİDERKEN KAZA

Carlo Ancelotti'nin takımı salı gecesi oynanacak karşılaşma için pazartesi günü Almanya'ya gidiyordu ancak BILD'de yer alan habere göre takım otobüsü, Eichelborn ve Hora arasındaki A4 otoyolunda beyaz bir araçla çarpıştı. Haberde, ufak kazanın ardından herkesin iyi olup olmadığının kontrol edilmesi için yolculuğa ara verildiği bildirilirken, Madrid otobüsünde dış aynalardan birinin kırıldığı kaydedildi. Kazadaki diğer araçta ise 3 bin 160 dolarlık bir hasar tespit edildiği gelen bilgiler arasında.

Real Madrid otobüsü kaza yaptı Arda Güler de içindeydi...

"DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ"

Kazanın ardından Real Madrid'den bir kaynak, İspanyol gazetesi MARCA'ya konuştu. Söz konusu kaynak, "Arabasıyla birlikte takım otobüsünü görüntüleyen bir taraftarın dikkati dağıldı. Direksiyon hakimiyetini kaybetti ve fırladı. Biz bunu fark etmedik. Arkadan gelen insanlar ise bunu gördü" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ OLDU

ARDA İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Bu arada Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile alakalı İspanyol basınından ortaya sürpriz bir iddia atıldı. Real Madrid'i çok yakından takip eden Planeta Realmadrid adlı internet sitesinde yer alan habere göre Los Blancos, oyuncunun gelişimini hızlandırmak için Arda Güler'i sezon sonunda iyi bir kulübe kiralamak istiyor. Amaç, millî futbolcunun fiziksel gelişimini hızlandırmak olacak.

Real Madrid otobüsü kaza yaptı Arda Güler de içindeydi...

PREMIER LİG YA DA LEVERKUSEN

İspanyol basınındaki habere göre Real Madrid yönetimi, genç oyuncuyu güçlendirmek ve geliştirmek için daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralamak istiyor. Arda için masada şu anda iki teklif bulunuyor. Oyuncuyla yazın kiralık olarak sözleşme imzalamak isteyen iki kulüpten biri, Premier Lig'den Tottenham. Diğeri ise Bundesliga lideri Bayer Leverkusen. Eğer Xabi Alonso, Leverkusen'in başında kalırsa, bu en uygun seçenek olarak görünüyor. Ancak Tottenham'ın teklifi de ciddi olarak düşünülüyor.

YORUM YAZ