MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan net mesaj: Taraftarlarımız endişelenmesin

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu hafta iki önemli maça çıkacaklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, moral konuşması yaptı ve net bir mesaj verdi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan net mesaj: Taraftarlarımız endişelenmesin

Fenerbahçe’nin teknik patronu, bu hafta iki önemli maçın kendilerini beklediğini söyledi. İsmail Kartal, oynanacak Konferans Ligi ve derbi maçı öncesi konuşma gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

RODRİGO BECAO FORMA BEKLİYOR

Sarı-Lacivertliler, St.Gilloise rövanşının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Uzun süren sakatlığı sonrası Hatay maçında sahalara dönen ancak yeniden sakatlanan Rodrigo Becao, önceki gün antrenmana çıkmıştı. Sambacı dünkü idmanı da sorunsuz tamamladı. 28 yaşındaki stoper, yarınki mücadelede forma bekliyor. Serdar Aziz, UEFA listesinde yok. Çağlar ise sakat. St.Gilloise karşısında İsmail Kartal’ın elindeki stoperler Djiku, Oosterwolde ve Becao olacak.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan net mesaj: Taraftarlarımız endişelenmesin

'ADIMIZI ÇEYREK FİNALE YAZDIRMAMIZ ÖNEMLİ'

Teknik Direktör İsmail Kartal“Pazar günü Trabzonspor deplasmanında sezonun en kritik sınavlarından birini vereceğiz. Ancak öncesinde Union SaintGilloise rövanşına çıkacağız. İlk maçtaki 3-0’lık galibiyetle işimizi kolaylaştırdık ancak henüz turu geçmedik. Bu nedenle önce perşembe günkü karşılaşmaya odaklanacağız. Ülke puanı açısından yine kazanarak adımızı çeyrek finale yazdırmamız önemli” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘SAKATLIKLAR ETKİLEMEZ’

Başarılı çalıştırıcı, “Bu sezon ligde tek yenilgiyi Trabzonspor’dan aldık. Üstelik kendi sahamızda. Bu kez deplasmanda kazanıp hem taraftarımıza kendimizi affettirmek hem de şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda yolumuza kayıpsız ilerlemek istiyoruz” dedi. İsmail Kartal, son olarak Çağlar Söyüncü’nün eklendiği sakatlık listesinin kendilerini etkilemeyeceğini dile getirdi.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan net mesaj: Taraftarlarımız endişelenmesin

‘HER OYUNCUMA GÜVENİYORUM’

Kartal, öğrencilerine güvendiğini belirterek, “Geniş ve derin bir kadromuz var. Ayrıca Becao ve King’in yeniden aramıza katılmasını bekliyoruz. Taraftarlarımız endişelenmesin, hem ligde hem de Konferans Ligi’nde sonuna kadar savaşmamızı sağlayacak kadar iyi bir kadroya sahibiz. Sahaya sürdüğüm, forma verdiğim her oyuncuma güvenim tam. Maç maç ilerlemeye, ona göre kadro seçimleri yapmaya devam edeceğiz. Rakibe göre en iyi seçimleri yapacağız” diye konuştu.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan net mesaj: Taraftarlarımız endişelenmesin

YORUM YAZ