MENÜ

Jorge Jesus'lu Al Hilal dünya tarihine geçti! İnanılmaz rekorun tek sahibi oldu

Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Jorge Jesus'un takımı Al Hilal ile Marcelo Gallardo'nun takımı Al İttihad karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-0 kazanan Al Hilal, bu maçı da 2-0 kazandı ve yarı finale yükseldi. Bu sonucun ardından Al Hilal, dünya rekorunu kırdı ve tarihe geçti.

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Marcelo Gallardo yönetimindeki Al İttihad ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç King Abdullah Sports City Stadyumu'nda oynandı. İlk maçı 2-0 kazanan Al Hilal, bu maçı da 2-0 kazanarak toplam 4-0'lık skorla adını yarı finale yazdırdı. Bu sonucun ardından Jorge Jesus'un takımı Al Hilal, dünya futbol tarihine geçti.

Haberin Devamı

MAÇTA İKİ GOL ATILDI

AL Hilal'e galibiyeti getiren golleri 61. dakikada Al Shahrani ve 90+5'te Malcom kaydetti.

AL HİLAL DÜNYA FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, dünya futbol tarihine adını yazdırdı.

Ligdeki son maçını kazanarak Galler takımı The New Saints’in 27 maçlık (2016-1017 arasında) dünya futbol tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu yakın zamanda egale eden Al Hilal, bu maçı da kazanarak seriyi 28'e çıkardı. Bu sonucun ardından Al Hilal, rekorun tek başına sahibi oldu ve dünya futbol tarihine geçti.

Jorge Jesuslu Al Hilal dünya tarihine geçti İnanılmaz rekorun tek sahibi oldu

FENERBAHÇE'DE İKİNCİ OLDU

Geçen sezon Fenerbahçe Jesus yönetiminde çıktığı 52 karşılaşmada 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Sarı lacivertliler Portekizli çalıştırıcıyla sezonu 36 maçta 80 puan toplayarak ikinci sırada bitirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, 10 yıl sonra Portekizli teknik adamla Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştü.

Jorge Jesuslu Al Hilal dünya tarihine geçti İnanılmaz rekorun tek sahibi oldu

YORUM YAZ