MENÜ

Fenerbahçe'de 3 ayrılık! İsmail Kartal takımdan gönderiyor

Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de yoluna emin adımlarla giden Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği isimler ortaya çıktı. Sarı-lacivertli ekip ara transfer döneminde 3 isimle yollarını ayırmayı planlıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de 3 ayrılık! İsmail Kartal takımdan gönderiyor

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde hem Süper Lig hem de Avrupa'da muhteşem bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerle yolların ayrılması planlanıyor.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'IN BÜYÜK BAŞARISI

YILDIZLAR TRANSFER EDİLDİ

Hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren Kanarya birçok yıldızı renklerine bağladı. Fenerbahçe özellikle Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred ve Cengiz Ünder takviyeleriyle ses getirdi.

14'TE 14

İsmail Kartal yönetiminde sezona bomba gibi bir giriş yapan sarı-lacivertliler, çıktığı 14 resmi maçın 14'ünü de kazanma başarısını gösterdi. Perşembe günü UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisini 15 maça çıkarmak isteyen Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar şimdiden başladı.

Fenerbahçede 3 ayrılık İsmail Kartal takımdan gönderiyor

3 İSİM GÖZDEN DÜŞTÜ

Takvim'de yer alan habere göre teknik direktör İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği isimlerle ocak ayında vedalaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, 3 futbolcusunu gözden çıkardı.

Haberin Devamı

İSTEDİĞİ KATKIYI ALAMADI

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında Marsilya'dan transfer ettiği Luan Peres'ten istediği katkıyı alamadı. Geçen sezondan bu yana sakatlık sorunu yaşayan Brezilyalı savunma oyuncusu, uzun süre sahalardan uzak kaldı. Sarı-lacivertliler, teklif gelmesi halinde 29 yaşındaki futbolcuyla yollarını ayıracak.

Bu sezon da sakatlık problemiyle uğraşan Peres, UEFA Konferans Ligi'nde 3 maçta 270 dakika süre aldı. Luan Peres'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Fenerbahçede 3 ayrılık İsmail Kartal takımdan gönderiyor

DİĞER İSİM SAMET AKAYDİN

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Adana Demirspor'dan transfer edilen Samet Akaydin de istenen performansı sergileyemeyen oyuncular arasında yer alıyor. 2022/2023 sezonunda teknik direktör Jorge Jesus'un vazgeçilmezleri arasında yer alan Samet'in performansı sarı-lacivertli taraftarlar tarafından da zaman zaman eleştirilmişti.

Fenerbahçe'nin sezon başında stoper hattını Rodrigo Becao ve Alexander Djiku takviyeleriyle güçlendirmesi sonrası 29 yaşındaki futbolcunun forma şansı bulması zorlaştı. Yönetim, ara transfer döneminde Samet Akaydin'e gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Eski takımı Adana Demirspor'a dönebileceği konuşulan tecrübeli savunma oyuncusunun adı Süper Lig ekipleriyle anılıyor.

Fenerbahçede 3 ayrılık İsmail Kartal takımdan gönderiyor

CİDDİ BİR SAKATLIK GEÇİRDİ

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon başında transfer edilen Lincoln Henrique de teknik direktör Jorge Jesus'un vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu. Portekizli çalıştırıcının sık sık sol bek bölgesinde şans verdiği futbolcu, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile oynanan maçta ciddi bir sakatlık geçirmişti. Fenerbahçe, sol diz ön çapraz bağında yırtık olan Brezilyalı oyuncunun ara transfer dönemine kadar dondurulduğunu açıkladı.

Fenerbahçede 3 ayrılık İsmail Kartal takımdan gönderiyor

Yönetimin 24 yaşındaki futbolcuya uygun teklifin gelmesi halinde satışına onay vereceği öğrenildi. Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Fenerbahçede 3 ayrılık İsmail Kartal takımdan gönderiyor

YORUM YAZ