MENÜ

Eski Fenerbahçeli Vitor Pereira'nın yeni adresi şaşırttı!

Daha önce Türkiye'de Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan ve son olarak Brezilya ekibi Flamengo'yu çalıştıran Vitor Pereira bir süredir takım çalıştırmıyordu. Tecrübeli teknik adamın sürpriz bir takım ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Eski Fenerbahçeli Vitor Pereira'nın yeni adresi şaşırttı!

İki farklı dönemde Fenerbahçe'yi çalıştıran ve son olarak Brezilya temsilcisi Flamengo'nun teknik direktörlüğü yapan Vitor Pereira'nın yeni adresi belli oluyor. Portekizli teknik adamın sürpriz bir takım ile anlaşma sağladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

İLK SEZONU 2. BİTİRDİ

2015/2016 sezonu öncesi dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sürpriz bir kararla takımı Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'ya emanet etmişti. İlk 19 haftada 14 galibiyet, dört beraberlik ve bir yenilgi alan sarı - lacivertliler sezonu lider Beşiktaş'ın beş puan gerisinde ikinci sırada tamamladı.

O dönem sarı - lacivertliler sezon sonunda Pereira ile yolları ayırdı. Kısa bir süre Almanya'da 1860 Münih'de görev yapan Pereira, yaklaşık üç yıl Shanghai SIPG'de çalıştı.

Eski Fenerbahçeli Vitor Pereiranın yeni adresi şaşırttı

İKİNCİ FENERBAHÇE DÖNEMİ

2020/2021 sezonunu Erol Bulut ile açan Fenerbahçe, sezonun son haftalarına doğru takımı Emre Belözoğlu'na emanet etme kararı aldı. Belözoğlu yönetiminde sezonu ikinci sırada tamamlayan sarı - lacivertliler de Başkan Ali Koç göreve bir kez daha Vitor Pereira'yı getirdi.

Haberin Devamı

Vitor Pereira yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe sekizinci haftayı lider tamamladı. Sarı - lacivertliler, ardından üç maç üst üste sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Deplasmanda kazanılan Galatasaray derbisiyle yeniden yükselişe geçmek isteyen sarı - lacivertliler 17. haftada sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe yönetimi bu beraberliğin ardından Vitor Pereira'nın görevine son vermişti.

BREZİLYA SERÜVENİ BAŞLADI

Fenerbahçe'den ayrıldıktan iki ay sonra Brezilya ekibi Corinthians ile anlaşan Vitor Pereira, 14 Kasım 2022 tarihine kadar görevde kaldı.

Corinthians, Vitor Pereira yönetiminde ligi 65 puanla dördüncü sırada tamamladı. 14 Kasım 2022'de görevi bırakan Vitor Pereira, Corinthians yönetimi ile yaptığı görüşmede ailevi sebepleri gerekçe göstererek takımdan ayrıldı.

Eski Fenerbahçeli Vitor Pereiranın yeni adresi şaşırttı

FLAMENGO'DAN DA AYRILDI

Brezilya ekiplerinden Flamengo, çıktığı 4 kupanın 3 tanesinde finalde kaybedip bir tanesinde de yarı finalde elenen teknik direktörü Vítor Pereira ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

4 MİLYON EURO'LUK PİŞMANLIK!

YENİ ADRESİ LA LIGA OLUYOR

Brezilya basını SBT'nin haberine göre Vitor Pereira'nın yeni adresi İspanya La Liga oluyor. İlk 8 hafta sonunda 5 mağlubiyet ve 3 beraberlikle sadece 3 puan toplayarak son sırada yer alan Almeria, teknik direktör Vicente Moreno ile yolları ayırmıştı.

Haberin Devamı

Eski Fenerbahçeli Vitor Pereiranın yeni adresi şaşırttı

Eski Fenerbahçeli Vitor Pereiranın yeni adresi şaşırttı

YORUM YAZ