MENÜ

Fenerbahçe yeni 'Arina'sını buldu! Anlaşma sağlandı

Son olarak CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen ve üç kulvarda kupa yarışını sürdüren Fenerbahçe Opet'ten transfer hamlesi geldi. Sarı-lacivertliler, genç voleybolcu ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe yeni 'Arina'sını buldu! Anlaşma sağlandı

Bu sezon alınan başarılar ile dikkat çeken Fenerbahçe Opet'ten gelecek sezon kadro yapılanması için hamle geldi. Transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertli ekip, 1.93 boyundaki genç voleybolcu ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YARI FİNALDE

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Allianz MTV Stuttgart'ı setlerde 3-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Sultanlar Ligi'nde de liderlik koltuğunda oturan sarı-lacivertliler, bir yandan da gelecek sezonun kadro yapılanması için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe yeni Arinasını buldu Anlaşma sağlandı

LİZA SAFRONOVA İLE ANLAŞMA

Voleybolunsesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Opet, Vakıfbank altyapısından yetişen 18 yaşındaki smaçör Liza Safronova ile anlaşma sağladı.

Haberin detayında 2023-2024 sezonunda Havran Belediyespor takımında oynayan 2006 doğumlu ve 1.93 m boyundaki smaçör, önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe Opet forması giyecek.

MİLLİ TAKIMDA YER ALIYOR

Liza Safronova, alt yaş gruplarında itibaren milli formayı giyerken 2023 U19 Dünya Şampiyonası'nda Ay Yıldızlı formayla gümüş madalya kazandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yeni Arinasını buldu Anlaşma sağlandı

SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKİYOR

Genç voleybolcu Liza Safronova, sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Safronova'nın sosyal medya hesabından paylaştığı video ve fotoğraflar çok sayıda etkileşim alıyor.

Fenerbahçe yeni Arinasını buldu Anlaşma sağlandı

YORUM YAZ