MENÜ

Son dakika | Paul Pogba futboldan 4 yıl men edildi

Son dakika gelişmesi! Juventus forması giyen Fransız futbolcu Paul Pogba, doping gerekçesiyle futboldan 4 yıl men edildi.

Son dakika | Paul Pogba futboldan 4 yıl men edildi

2016'da Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro'luk bedelle transfer olan ve dönemin bonservis rekorunu kırarak 'En pahalı futbolcu' olan Paul Pogba'nın kariyeri istediği gibi devam etmedi. İngiltere'de aradığını bulamayan Fransız futbolcunun form grafiği hep düştü.

Haberin Devamı

BONSERVİS ÖDENMEDEN GERİ DÖNDÜ

Kırmızı Şeytanlar'ın son yıllardaki düşüşü de başarılı oyuncuyu aşağıya çekti. İtalya'daki günlerinden çok uzak kalan, beklentileri karşılayamayan tecrübeli orta saha sakatlıklarla da boğuşunca Manchester dönemi hiç de hayal ettiği gibi geçmedi. Öyle ki 8 yıl sonra Juve'ye bedelsiz olarak geri döndü. Ancak yuvasında da Pogba eski günlerini arattı.

TEST POZİTİF ÇIKMIŞTI!

Fransız futbolcu ile ilgili geçtiğimiz aylarda da flaş bir gelişme yaşanmıştı. Paul Pogba, ligin ilk haftasında Juventus'un, Udinese'yi 3-0 yendiği maçın ardından girdiği doping testinden geçememişti. Fransız oyuncunun testosteron testi pozitif çıkmış ve İtalya Ulusal Anti-Doping Mahkemesi tarafından başarılı futbolcu olay aydınlatılan kadar tedbiren geçici olarak futboldan men edilmişti.

Haberin Devamı

ICARDI TAZMİNAT KAZANDI! RESMİ AÇIKLAMA

SON KARAR AÇIKLANDI!

GOAL'in haberine göre; Paul Pogba, doping sebebiyle futboldan 4 yıl men edildi.

 POGBA İTİRAZ EDECEK!

Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Fransız yıldız şu ifadeleri kullandı;

Bugün Tribunale Nazionale Antidoping'in kararı hakkında bilgilendirildim ve kararın yanlış olduğuna inanıyorum.

Profesyonel oyunculuk kariyerimde inşa ettiğim her şeyin elimden alınmasına üzüldüm, şok oldum ve kalbim kırıldım.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Paul Labile Pogba (@paulpogba)'in paylaştığı bir gönderi

Yasal kısıtlamalardan kurtulduğum zaman tüm hikaye netleşecek, ancak doping karşıtı yönetmelikleri ihlal eden herhangi bir takviye bilerek veya kasten almadım.

Profesyonel bir sporcu olarak asla yasaklı maddeler kullanarak performansımı yükseltecek bir şey yapmam ve asla sporcu arkadaşlarıma ve taraftarlarıma karşı oynadığım veya karşı oynadığım takımların hiçbirine saygısızlık yapmadım, aldatmadım.

Bugün açıklanan karar neticesinde Spor Hakem Mahkemesi huzurunda itiraz edeceğim.

Son dakika | Paul Pogba futboldan 4 yıl men edildi

YORUM YAZ