MENÜ

Fenerbahçe Kaptanı Dzeko gözünü kariyer rekoruna dikti!

Wolfsburg, Manchester City ve Inter’de oynarken büyük başarılar kazanan Dzeko, Fenerbahçe ile birlikte Galatasaray'ı devirerek kariyerinde rekor kırmayı hedefliyor.

Fenerbahçe Kaptanı Dzeko gözünü kariyer rekoruna dikti!

Sarı-Lacivertli ekibin dünyaca ünlü yıldızı Edin Dzeko, gözünü kişisel hedeflerinden birisine dikti. Bosnalı yıldız; Almanya, İtalya ve İngiltere'de kazandığı başarılarının yanına Türkiye'de de  bir yenisini eklemeyi arzuluyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Takımda iki eksik var

Yılın son karşılaşmasında Galatasaray’la kozlarını paylaşacak Fenerbahçe’de bu maç öncesi iki eksik bulunuyor. Ligde aldıkları cezalar Süper Kupa Finali’nde geçerli olmadığı için Fred ile Mert Hakan Yandaş, Riyad’da kadroda yer alabilecekler. Ancak sakatlıkları sonrası tedavileri devam eden Rodrigo Becao ile Miha Zajc, takım arkadaşlarını yine yalnız bırakacaklar.

Fenerbahçe Kaptanı Dzeko gözünü kariyer rekoruna dikti

Dzeko damgasını vurmak istiyor!

Sarı-Lacivertliler’in kaptanı Edin Dzeko, Galatasaray’la oynanacak Süper Kupa finalini dört gözle bekliyor. Wolfsburg, Manchester City ve Inter’de toplamda 10 kez kupa kaldıran Dzeko, bu akşamki Süper Kupa maçına damgasını vurmak istiyor. Fenerbahçe ile ilk şampiyonluğunu yaşamanın hayalini kuran Boşnak forvet, başarılarla dolu kariyerine 11. kupasını ekleyerek kariyer rekoru kırmak istiyor.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ

Cim Bom’a karşı ilk derbi heyecanını bu sezon 12 kez ağları salladığı Süper Lig’de yaşayan ancak iyi bir futbol sergilemesine rağmen rakip fileleri havalandıramayan 37 yaşındaki golcü, Kanarya’ya Suudi Arabistan’daki dev mücadelede gol ya da asistleriyle katkı vermeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe Kaptanı Dzeko gözünü kariyer rekoruna dikti

Tatil ortalama 3-4 gün olacak

Fenerbahçeli futbolcular, bugün Riyad’ta Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa Finali’nin ardından kısa bir tatile çıkacaklar. Kanarya’nın bundan sonraki ilk maçı, Süper Lig’de 7 Ocak Pazar günü İstanbulspor’la olacak. Teknik direktör İsmail Kartal’ın, takımına ortalama 3-4 günlük bir izin vermesi ve ardından İstanbulspor maçının hazırlıklarına başlanması planlanıyor

Fenerbahçe Kaptanı Dzeko gözünü kariyer rekoruna dikti

YORUM YAZ