MENÜ

Fenerbahçe - Kayserispor maçına çarpıcı yorum: Farklı bir Fenerbahçe olmayacak!

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kaysersipor'u evinde ağırlıyor. Corona virüs salgını sebebiyle liglere verilen aranın ardından yeni teknik direktörü Tahir Karapınar ile ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe'nin nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu. Kayserispor ise Kadıköy deplasmanından 3 puanla ayrılmanın yollarını arıyor. Editörümüz Hakan Ateşler, her iki takımın son durumunu Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Corona Virüs salgını sebebiyle verilen aranın ardından Fenerbahçe 27. hafta maçında Kadıköy'de Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Yeni teknik direktör Tahir Karapınar ile ilk maçına Kayserispor karşısında çıkacak olan Fenerbahçe, evinde 3 puanın sahibi olmak ve yoluna moralli bir şekilde devam etmek istiyor. Düşme potasında yer alan Kayserispor ise Kadıköy deplasmanından 3 puan almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Editörümüz Hakan Ateşler, her iki takımın son durumunu Fanatik TV'ye değerlendirdi. Hakan Ateşler, 'Süper Lig’de her şeye yeniden başlıyoruz. Ben bu karşılaşmadan sürpriz bir şey çıkacağını düşünüyorum. Kayserispor’un ara verilmeden önce son kazandığı Yeni Malatyaspor galibiyeti bu akşam için onlarda büyük bir motivasyon yaratacaktır. Küme düşme potasında o galibiyet ufakta olsa bir umut yarattı onlarda ve umut, amacınıza giden yolda en büyük destektir. Kayserispor da bugün belirli bir amaç doğrultusunda sahaya çıkacak' dedi.

Karşılaşmanın seyircili oynansa da Fenerbahçe lehine bir durum oluşmayacağını belirten Hakan Ateşler, ' Kadıköy’de ya da Kayseri’de oynanıp oynanmamasının çok büyük bir etkisi olacağını seyircisiz olması sebebiyle düşünmüyorum. Taraftar olsa bile Fenerbahçe’nin lehine olacak bir seyirci baskısı olacağını düşünmüyordum zaten o da olmayacak. Burada belirleyici faktör oyuncuların bu dönemi nasıl geçirdikleri. İlk başta tatil modunda geçti daha sonra antrenmanlara başladı. Bütün dünyadaki futbolcular böyleydi.O antrenman dönemini nasıl geçirdikleri çok önemli.' dedi.

Haberin Devamı

Kayserispor'un en az 1 puan alacağını belirten Hakan Ateşler, 'Peki biz Fenerbahçe’yi en son nerede bıraktık? Konyaspor deplasmanında 9 kişi kalan rakibi karşısında kaleye şut gönderemeyen bir Fenerbahçe vardı. Çok tepki almışlardı. Konyaspor’un da ciddi üstünlüğü olan bir karşılaşmaydı. Dolayısıyla Fenerbahçe o kafa yapısından çıkabilir mi? Bu dönemde çıkabilmiş midir? Ben çok zannetmiyorum. Tahir Karapınar’a başarılar dileyelim ama bu akşam için de çok böyle değişik bir Fenerbahçe izleteceğini de zannetmiyorum. Herkes yeni sezonu düşünüyor. Kulüp maddi açıdan nasıl düzlüğe çıkabilir? diye düşünülüyor ama Kayserispor en azından 1 puan almak için, umutlarını daha da yeşertmek için bir amaç doğrultusunda Kadıköy’e çıkacak. Bundan dolay ben Kayserispor’un en azından 1 puan alacağını düşünüyorum.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ