MENÜ

Fenerbahçe haberi: Luiz Gustavo Galatasaray derbisinde yok!

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi... Hatayspor maçında sakatlanan ve dizinde ödem oluşan Luiz Gustavo'nun derbi kadrosunda yer almadığı öğrenildi.

Fenerbahçe haberi: Luiz Gustavo Galatasaray derbisinde yok!

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine saatler kaldı. Bu dev derbi öncesinde sarı lacivertlilerin merakla beklediği gelişme ise Luiz Gustavo'nun oynayıp oynamayacağı oldu. Hatayspor maçında sakatlanan Brezilyalı futbolcunun dizinde ödem oluşmuştu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray derbisine saatler kala dizindeki ödem tam olarak inmeyen Luiz Gustavo için kararını verdi.

Haberin Devamı

Tecrübeli yıldız takımın hocasına oynamak istediğini belirtse de Erol Bulut yıldız ismi maç kadrosuna almadı. Gustavo'nun, dizindeki ödem tam olarak geçmediği için rahat hareket ettiremediği öğrenildi. Erol Bulut da yoğun maç trafiğinde Brezilyalı oyuncuyu riske etmek istemediği için kadroda yer vermediği belirtildi.

Fenerbahçe haberi: Luiz Gustavo Galatasaray derbisinde yok

Fenerbahçe’de derbi önce büyük bir motivasyon ortamı sağlanmış durumda. Teknik ekip, sakat oyuncular dahil tüm takımı kampa almış durumda. Derbi öncesi takımın kenetlenmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı

Erol Bulut'un cuma günkü idmanda denediği iki 11 ise şu şekilde;

Altay - Nazım, Serdar, Szalai, Novak- Ozan, Sosa, - Valencia, Mert Hakan, Samuel - Thiam (4-2-3-1)

Altay - Nazım, Serdar, Szalai, Caner- Ozan, Sosa, - Samuel, Mert Hakan, Novak- Thiam (4-2-3-1)

Çağrı Davran - Fanatik Özel

YORUM YAZ