MENÜ

Fatih Terim: Abdulkadir Bitigen'in lehimize penaltı vermesini beklemiyoruz

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 3-2 kaybettikleri Alanyaspor mücadelesini değerlendirdi. Sözlerine hakem Abdülkadir Bitigen'i sert şekilde eleştirerek başlayan Terim, "42. dakikada Emre'nin ayağına bir basma var. VAR'a gitmiyor. O pozisyona bir bakmak lazım. Emre belki feryat etse verebilir de... Devreye 2-1 girsek başka bir maç olabilirdi. Antalyaspor maçıydı galiba yine Abdülkadir Bitigen var. 9-10 dakikalar varken bize 5 dakika uzatma veriliyor. " ifadelerini kullandı. Genel basın toplantısında da konuyla ilgili sorulan soruları cevaplayan tecrübeli teknik adam, "Abdulkadir Bitigen'in lehimize penaltı vermesini beklemiyoruz" dedi.

Fatih Terim: Abdulkadir Bitigen'in lehimize penaltı vermesini beklemiyoruz

Fatih Terim'in maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

İyi oyun devam etsin diye fazla da rotasyon yapmadım ama yapmak lazımmış demek ki. Hiç alakası yokken 2'ye 1 gol yedik. Hiç aklımızda yokken ikinci golüd e yedik. Futbolda oluyor bunlar. Alanyaspor'u kutluyorum. Ama 42. dakikada Emre'nin ayağına bir basma var. VAR'a gitmiyor. O pozisyona bir bakmak lazım. Emre belki feryat etse verebilir de... Devreye 2-1 girsek başka bir maç olabilirdi. Antalyaspor maçıydı galiba yine Abdülkadir Bitigen var. 9-10 dakikalar varken bize 5 dakika uzatma veriliyor.

Ben hep 'Mağlup da olsan oyununla gurur duyacaksın' derim. İkinci yarı hiç pozisyona sokmadan 3-0'ın altından kalkmaya çalıştık. Pozisyon vermedik. Direkler var. Artık sadece lige konsantre olacağız. Yine de üzgünüm.

Haberin Devamı

FATİH TERİM'İN GENEL BASIN TOPLANTISI AÇIKLAMALARI:

Saha içi ve tribünde yapılana birkaç gündür bakıyorum. Ne sevk, ne ceza var. Arda Turan'a verilen cezanın emsali yok. Galatasaraylı'ysan bunlar oluyor. Hele içinde Fatih Terim geçiyorsa. Bundan önce kimse ceza almamış, Arda Turan'ın Galatasaraylı olması, ceza alması için yeterli gibi duruyor. Maçtan bir gün önce karar açıklanıyor, acil ceza isteniyor. Saha içinde, tribünde yapılana bakıyorum. Ne sevk, ne ceza, ne açıklama var! Ama birden bire Arda'ya ceza var. Enteresan... Bundan öncekiler gibi çok adil durmuyor.

Soyunma odası özellikle oyuncuların mahrem yeridir; evi gibidir. Dünyanın çeşitli ülkelerinde şampiyonluklardan sonra soyunma odasına kim girerse girsin kimse tavrını ve istifini bozmamıştır.

Yedlin ilk defa 11'de oynuyor. O da sevindirdi. Çabuk ve etkili bir oyuncu. Bazen iyi oynamanız için, yanınızdaki arkadaşlarla beraber iyi oynamanız gerekir. İkinci yarıda daha iyi oynayınca, o da devreye girdi.

Haberin Devamı

Abdulkadir Bitigen'in lehimize penaltı vermesini beklemiyoruz. Maçtan sonra herkes konuşuyor, konuşmaya da devam edecek maalesef. Bizler nasıl konuşuluyorsak, hakemler de konuşulacak. 6-7 kişiyle idare ediyorlar maçı neredeyse. Standartı olmayan bazı şeyler var. Tekli maçlarda yapacağınız en ufak bir hata kaderi belirliyor.

YORUM YAZ