MENÜ

Gedson Fernandes: Şans faktörü çok yanımızda değildi

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, Alanyaspor'a 3-2 kaybettikleri maçı değerlendirdi. Şans faktörünün yanlarında olmadıklarını vurgulayan Gedson, ''İstediğimiz bir sonuç olmadı. Bir üst tura çıkmak için buraya gelmiştik. Çok üzgünüz.'' dedi.

Gedson Fernandes: Şans faktörü çok yanımızda değildi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Alanyaspor'a 3-2 kaybeden Galatasaray'da yeni transfer Gedson Fernandes, 90 dakikayı değerlendirdi. Sarı Kırmızlı ekiple çıktığı ilk maçta gol atan Portekizli yıldız, çok üzgün olduklarını belirtti, ”İstediğimiz arzuladığımız bir sonuç olmadı. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için, rakibimizi eleyip bir üst tura çıkmak amacıyla sahaya çıkmıştık. Hazırlıklarımızı da bu yönde yaptık. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Aslında ikinci yarıda girdiğimiz çok önemli pozisyonlar vardı. Belki şans faktörü çok yanımızda değildi. Ne yazık ki böyle bir sonuç aldık. Çok üzgünüz. Diğer taraftan Pazar günü önemli bir lig maçı bizi bekliyor. O yüzden bu maçtan dersler çıkarıp bir an önce pazar gününe odaklanmamız lazım.“ ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Koronavirüs sürecinin kendisi için zor olduğunu vurgulayan Gedson, “Kolay bir dönem olmadı. Oynamak için, bir an önce antrenman yapmak için geliyorsunuz; ancak bu karantinadan dolayı önce hastane sonra otelde izole bir şekilde kalmak zorunda kaldım. Hocalarıma teşekkür ediyorum; çünkü otelde olduğum süre boyunca bana bireysel programlar verdiler. O programlar sayesinde bugüne en iyi şekilde hazırlandım. Muhakkak zor bir dönemdi. Bu zor dönemi, hazırlanarak ve çalışarak geçirdim.” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ