MENÜ

Derbi faturası

Tam iyileşmemesine karşın yoğun bir tedavi ve telkinle Galatasaray maçında sahaya sürülen Alex, Kayseri mücadelesini tribünden izlemek zorunda kaldı.

Derbi faturası

Gençlerbirliği maçından sonraki ilk antrenmanda sakatlandığı için Gaziantep ve Steaua Bükreş sınavlarında forma giyemeyen, derbide de oynaması zor olduğu söylenmesine karşın, yoğun bir tedavi programıyla hazır hale getirilen Kaptan Alex’in adalesi, yüklenmeyi kaldıramadı. Tam anlamıyla iyileşmemesine karşın, Galatasaray maçının önemi anlatılarak, sahaya sürülen Brezilyalı yıldız, derbiden sonra antrenmanlara katılamamıştı. Arka adalesinde sertleşme olduğu için idmanlara çıkmayıp, tesislerde tedavi olan Sambacı, teknik direktör Daum tarafından Kayseri’ye götürüldü. Dün sabah yapılan ter idmanında son kez denemeye çıkarılan Alex, ağrılarının sürdüğünü belirterek, oynayacak durumda olmadığını söyledi.

Steaua’ya da belli değil
Alman hoca da bunun üzerine kendisini kadrodan çıkardı. Fenerbahçe Kaptanı, takımının Kayserispor’a karşı verdiği mücadeleyi, cezalı Bilica ile birlikte tribünden izlemek zorunda kaldı. Kaptan’ın perşembe günkü Steaua Bükreş maçında oynama ihtimalinin yüzde 50 olduğu açıklandı. Sağ ayak bileğinde ağrı olduğu için Alex gibi son antrenmanlara katılamayan Semih ise 18 kişilik kadroya alındı. Golcü futbolcu, 73. dakikada Vederson’un yerine oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ