MENÜ

De Rossi Galatasaraylıymış!

İtalyan futbolcu Daniele De Rossi'nin sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu ortaya çıktı.

De Rossi Galatasaraylıymış!

İtalyan çalıştırıcı, Cim-Bom’da göreve başladıktan hemen sonra kendilerini arayan De Rossi’nin, “Benim takımıma gidiyorsunuz” dediğini belirterek, “De Rossi bir gün Galatasaray forması giyer mi bilemem. Sonuçta o bir Roma efsanesi. Ancak Galatasaray’ın hayatındaki yeri çok özel” ifadelerini kullandı.

İtalya Milli Takımı ve Roma’nın yıldız futbolcusu Daniele De Rossi’nin sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu ortaya çıktı.

Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin yardımcısı Renzo Casellato, De Rossi ile ilgili ilginç anısını Milliyet’e anlattı. Casellato, 31 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcunun Galatasaray’a olan ilgisini gördüğünde çok şaşırdığını belirterek, “Galatasaray’la anlaştığımızı duyunca De Rossi hemen arayarak, ‘Gerçekten çok heyecanlandım. Benim takımıma gidiyorsunuz. Galatasaray beni hep heyecanlandıran bir takımdı. Bu yüzden iyi bir takipçisiyim bu takımın. Galatasaraylıydım zaten. Ama şimdi sizin oradaki varlığınızla daha fazla ilgileneceğim’ demişti” ifadelerini kullandı.

Roma gibi Galatasaray’ın da sarı-kırmızı renklere sahip olmasının De Rossi’yi etkilediğinin altını çizen Casellato şöyle devam etti:

“De Rossi, Galatasaray’ın tarihini çok iyi biliyor. Galatasaray maçlarını takip ediyor. Bu çok sık karşılaştığımız bir durum değil. De Rossi bir gün Galatasaray forması giyer mi bilemem. Sonuçta o bir Roma efsanesi artık. Ancak Galatasaray’ın hayatındaki yeri çok özel. Buna da şaşırdığımı ifade etmeliyim.”

Renzo Casellato, 31 yaşındaki De Rossi’nin, Galatasaray’ın bütün maçlarını takip ettiğini de bildirdi. İtalyan hoca, “Kendisi Galatasaray’ın sıkı bir takipçisi. Türkiye’de Galatasaraylı taraftarlar renklerinden dolayı Roma’ya sempati duyuyorsa, İtalya’da da Galatasaray’a karşı Romalıların bir sempatisi var. De Rossi de bu duyguyu en yoğun yaşayanlardan biri” ifadelerini kullandı.

Roma Kulübü’nün alt yapısından yetişen Daniele De Rossi tam 12 yıldır sarı-kırmızılı formayı giyiyor. De Rossi, Cesare Prandelli’nin milli takımdaki gözdeleri arasındaydı.

Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ