MENÜ

Çaykur Rizespor - Galatasaray şifresiz canlı izle - RİZE - GS canlı yayın

Son maçını 15 Mart tarihinde Türk Telekom Stadyumu’nda Beşiktaş ile oynayan ve seyircisiz karşılaşmada golsüz berabere kalan Galatasaray, 91 gün sonra sahaya indi. Lige pandemi nedeniyle ara verilmeden önce 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Galatasaray, topladığı 50 puanla 3. sırada yer aldı. Ligde 26 haftada 25 puan toplayabilen Çaykur Rizespor ise averajla 16. sırada yer buldu. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Çaykur Rizespor - Galatasaray şifresiz canlı izle - RİZE - GS canlı yayın

Corona Virüs sonrası Galatasaray ilk kez sahaya çıkıyor. Sarı-Kırmızılı takım 27. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılı takım rakibini yenerek şampiyonluk yarışında kayıp yaşamak istemiyor. Çaykur Rizespor ise düşme potasından çıkmak için kazanmak zorunda. Mücadele öncesi Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Teknik patron Fatih Terim, sakatlığı bulunan Marcao'nun yerine Ryan Donk'un yanında stoperde Ahmet Çalık'a şans verdi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A SÜRPRİZ ORAN! TIKLA, HEMEN OYNA!

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY CANLI İÇİN TIKLAYIN

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Çaykur Didi Stadı’ndaki müsabaka saat 21.00’de başladı. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yöneti,yor. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanan maçın skor takibi ve detaylar haberimizde.

Çaykur Rizespor - Galatasaray ilk 11'ler:

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Mariano, Donk, Ahmet Çalık, Saracchi, Lemina, Seri, Ömer, Feghouli, Onyekuru, Falcao

Galatasaray'ın yedek kulübesi: Okan, Şener, Emin, Linnes, Selçuk, Belhanda, Taylan, Emre Akbaba, Andone, Adem

Çaykur Rizespor'un 11'i: Tarık, Moroziuk, Fernandes, Talbi, Mejnak, Vetrih, Diomande, Tunay, Garmash, Samudio, Skoda

Bu sezonki 4. kapışma

İki takım bu sezon 1’i Süper Lig, 2’si de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kez rakip oldu. Ligdeki maçı Aslan 2-0 kazandı. Kupada ise Rize’deki kapışma 1-1 sona ererken, Galatasaray evinde 2-1 galip ayrılıp bir üst tura çıkan taraf olmuştu.

Haberin Devamı

Rize’de dört eksik var

Ev sahibi Çaykur Rize’de Umar, Zafer ve Abarhoun, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Ayrıca kart cezalısı Boldrin de forma giyemeyecek.

10 maçtır yenilmiyor

Lige ara verilmeden önce başarılı bir grafik çizen ve yenilmeyen Galatasaray, son 10 maçta rakiplerine 3 puan vermedi. Aslan bu periyotta 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı. 26 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.

En az yiyen Galatasaray

Aslan, ligdeki takımlar içerisinde kalesinde en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Cim Bom geride kalan 26 haftada sadece 20 gol yedi.

5 futbolcu sınırda

Galatasaray’da Rize maçı öncesinde 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Cim Bom’da Mariano, Adem Büyük, Feghouli, Ryan Donk ve Seri, bugün sarı kart görmeleri durumunda 28. haftada iç sahada Gaziantep ile oynanacak karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.

VAR hakemi Koray Gençerler

Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Turgut Doman üstlenecek. VAR’da Koray Gençerler, AVAR’da ise Emre Malok görev alacak.

YORUM YAZ