MENÜ

Lionel Messi ile oynamıştı, maçtan sonra komaya girdi!

Fransa'da dün akşam oynanan ve Bordeaux'nun evinde Guingamp'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelenin henüz ilk dakikasında oyun durdu. Başına darbe alan Bordeaux forveti Alberth Elis bilincini kaybedip komaya girdikten sonra acilen ameliyata alındı. İşte detaylar...

Lionel Messi ile oynamıştı, maçtan sonra komaya girdi!

Fransa Ligue 2'de dün akşam 26. hafta mücadelesinde Bordeaux ile Guingamp karşı karşıya geldi. Orta sıralarda yer alan iki takımın maçını ev sahibi takım, Zan Vipotnik'in 40. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 kazandı. Bordeaux bu galibiyetle birlikte ligde puanını 35'e yükseltirken Guingamp ise 35 puanda kaldı.

Haberin Devamı

SEMİH KILIÇSOY İÇİN İSTANBUL'A GELDİLER!

KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ

Dün akşamki mücadelenin skorundan ziyade karşılaşmanın ilk dakikalarında yaşananlar gündeme damga vurdu. Bordeaux'nun forvet oyuncusu Alberth Elis, maçın henüz 34. saniyesinde Guingamp defans oyuncusu Donatien Gomis ile çıktığı hava topu mücadelesinde başına aldığı darbenin ardından 'kafa travması' geçirdi. Elis'e yapılan ilk müdahale yaklaşık 9 dakika sürdükten sonra oyun 10. dakikada yeniden hareketlendi.

Lionel Messi ile oynamıştı, maçtan sonra komaya girdi

ACİL AMELİYATA ALINDI

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden biri olan L'Équipe'te yer alan habere göre Elis, ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Bilincini kaybedip komaya girdiği bildirilen 28 yaşındaki Honduraslı futbolcunun gece yarısı acil bir şekilde ameliyata alındığı aktarıldı. Elis'in ameliyatının iyi geçtiği ve forvet oyuncusunun yoğun bakımda tutulduğu gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

"UMARIM İYİLEŞİR"

Topa vurmak isterken yanlışlıkla Elis'in kafasına darbe indiren Guingamp defans oyuncusu Donatien Gomis, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Gomis, "Sanırım topa ilk o dokundu ve ben ona vurdum. Ben de bir saniyeliğine bayılmıştım. Elis'in bilincini kaybettiğini gördüm. Umarım iyileşir" yorumunu yaptı. Elis, Lionel Messi'nin PSG'de oynadığı dönemde Arjantinli futbolcu ile karşı karşıya gelmiş ve o anın fotoğrafını Instagram'da paylaşmıştı.

YORUM YAZ