MENÜ

Beşiktaş'ta hoca için kritik gün

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri, bugün yapacakları toplantıda yeni teknik adam konusunu sonuçlandıracak. Mircela Lucescu, Marcelo Bielsa ve Luis Felipe Scolari'nin de olduğu adaylar arasında öne çıkan isim, Bursa'yla bugün son maçına çıkacak olan Şenol Güneş!

Beşiktaş'ta hoca için kritik gün

Slaven Bilic’le 2 sezonun sonunda yollarını ayırma kararı alan Siyah-Beyazlılar, Temmuz ayında başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde Hırvat teknik adamın koltuğunu doldurmak için çalışmalarında sona geldi. Siyah-Beyazlılar’da; Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, bu konuda ayrı ayrı yaptığı çalışmaları tamamladığı ve bir liste oluşturduğu ortaya çıktı. Belirlenen isimler arasında; Bursaspor’un hocası Şenol Güneş’in ön plana çıktığı; konuşulan diğer teknik adamların; Mircela Lucescu, Marcelo Bielsa ve Luis Felipe Scolari olduğu öğrenildi. Bugün sabah saatlerinde kulübün Akaretler’deki binasında bir araya gelecek olan Beşiktaş Yönetimi’nin, yapacağı haftalık toplantıda, teknik adam seçeneklerini masaya yatıracağı ve konuyu karara bağlayacağı konuşuluyor.

Güneş’in kontratı bitti

Bursaspor’la kontratı 1 Haziran itibariyle sona eren Şenol Güneş, TFF’nin belirlediği prosedürler gereği Yeşil-Beyazlılar’ın Türkiye Kupası finalinde bugün Galatasaray oyunuyla bu sezonki son maçına çıkacak. Güneş’in, kupa finali sonrasında ayrılık kararını duyurup Beşiktaş’ın başına geçmeyi planladığı gelen haberler arasında... Ancak Fikret Orman’ın; Lucescu konusunda son ana kadar ısrarcı olacağı; boştaki hocalar Bielsa ve Scolari’nin de hazırda tutulduğu bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ