MENÜ

ÖZEL | Beşiktaş'ta Şenol Güneş’ten oyuncularına: Hayallerimizin pesinden koşalım!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Club Brugge maçı öncesi oyuncularına dikkat çeken mesajlar verdi.

ÖZEL | Beşiktaş'ta Şenol Güneş’ten oyuncularına: Hayallerimizin pesinden koşalım!

Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor’a 3-0 kaybederek 24 maç sonra yenilgi yaşayan Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, yarın UEFA Konferans Ligi’nde oynayacakları Club Brugge karşılaşmasıyla birlikte yeni bir çıkış başlatmak istiyor.

Haberin Devamı

Elemelerde 6 maçta 6 galibiyet alarak D Grubu’na geçiş yapan Beşiktaş’ın hocası, Belçika’da oynayacakları müsabakada etkin bir görüntü ortaya koyup hem turnuvaya 3 puanla başlamayı hem de takımın üstündeki kara bulutları uzaklaştırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda dün yapılan takım antrenmanı öncesinde oyuncularıyla bir araya gelen başarılı çalıştırıcının önemli ifadeler kullandığı belirtildi.

CHAMBERLAIN GÖREV BAŞINA

Kara Kartal’ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Alex Oxlade Chamberlain, maç eksiği sebebiyle Kara Kartal’da yoğun bir idman temposuna alınmıştı. Takım çalışmalarına ek olarak bireysel idman programı da uygulanan İngiliz orta saha, Beşiktaş formasıyla bu zamana kadar 101 dakika süre alabildi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Beşiktaşta Şenol Güneş’ten oyuncularına: Hayallerimizin pesinden koşalım



ORTA SAHA ÜÇLÜSÜ DEĞİŞEBİLİR

Trabzonspor karşılaşmasını başladığı gibi yedek kulübesinde tamamlayan deneyimli futbolcu, hazırlık sürecini tamamladı. Ekstra çalışmalarla takımın temposunu yakalayan Chamberlain, Club Brugge’le yarın akşam Belçika’da oynanacak UEFA Konferans Ligi D Grubu ilk mücadelesi öncesinde ilk 11’de görev bekliyor. Son maçlarda takımın orta sahasındaki performanstan memnun olmayan Güneş’in, Brugge karşısında orta saha üçlüsünü; Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes ve Alex Oxlade Chamberlain’in üzerine kurabileceği ifade edildi.

'GEÇMİŞ GERİDE KALDI'

‘TAM TERSİNİ GÖRMEK İSTİYORUM’

Şenol Güneş, 24 maçlık serilerinin Trabzon’da son bulması sonrasında Club Brugge karşılaşmasıyla beraber yeni bir kazanma periyodunun ilk adımını atmak istiyor.

Güneş’in, “Trabzonspor karşılaşması, bizim için sezonun en kötü maçı olarak kenarda kalsın. Bundan sonra sahada tam tersini görmek istiyorum. Bazen kaybederken kazanırsın, bu bilinçle kötü tecrübeyi kazanca çevirmeliyiz. Şimdi Süper Lig’i bir kenara koyup Avrupa’ya odaklanma vakti. Hayallerimizin peşinden koşalım... Neden bu kupayı kaldırmayalım...” diyerek oyuncularına hedefi gösterdiği bildirildi.

ÖZEL | Beşiktaşta Şenol Güneş’ten oyuncularına: Hayallerimizin pesinden koşalım

FİKSTÜR İÇİN TEPKİ...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Club Brugge’le oynayacakları maç öncesinde TFF’ye fikstür tepkisi göstermişti. Tecrübeli hoca, “Daha önce nasıl bizim Adana Demirspor maçını tehir ettilerse şimdi de o araya koydular. 

Haberin Devamı

Samsunspor’da tehir ettiler daha geçe koydular. Avrupa’ya girmemiz garanti olduktan sonra istedikleri gibi karar aldılar. Bunlara diyecek bir şeyimiz yok. Alınan kararlara uyacağız. Bu zorlu fikstürde takımı değiştirerek oynatmak zorundayız. Başka çözüm bulamayız. Şikayet etmeye gerek yok alınan kararlar bu. Doğru karar-yanlış karar daha önce niye tehir ettiler onu da bilmiyorum. Avrupa’ya girmemiz için biz talep etmiyoruz ki sen karar veriyorsun. Diyecek bir şeyimiz yok” sözlerini sarf etmişti.

ÖZEL | Beşiktaşta Şenol Güneş’ten oyuncularına: Hayallerimizin pesinden koşalım

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Kazanma hırsımızı sahaya yansıtamadık
YORUM YAZ