MENÜ

ÖZEL | Beşiktaş'ın rakibi Club Brugge’un yöneticisinden övgü dolu sözler: Türkiye’nin en iyilerinden

Siyah-Beyazlılar’ın, Konferans Ligi’nde deplasmanda karşılaşacağı Club Brugge yöneticisi Thomas Delameillieure FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. Delameillieure, "Beşiktaş, Türkiye’nin en iyilerinden" sözlerini kullandı.

ÖZEL | Beşiktaş'ın rakibi Club Brugge’un yöneticisinden övgü dolu sözler: Türkiye’nin en iyilerinden

Ülkemizi bu sezon UEFA Konferans Ligi’nde temsil edecek Beşiktaş’ın, D Grubu’ndaki ilk sınavında Belçika’da karşılaşacağı rakibi Club Brugge’un yöneticisi Thomas Delameillieure, FANATİK’e konuştu.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR DEVAM ETTİ

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda deplasmanda Club Brugge ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 ile devam eden antrenman, minyatür kale maç ve taktik çalışmasıyla tamamlandı.

ÖZEL | Beşiktaşın rakibi Club Brugge’un yöneticisinden övgü dolu sözler: Türkiye’nin en iyilerinden

'YÜKSEK RİSKLİ MAÇ' İLAN EDİLDİ

Beşiktaş ile Brugge arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi grup karşılaşması Belçika'da 'Yüksek Riskli Maç' ilan edildi. İki takım arasında sekiz yıl önce oynanan müsabakada olaylar çıktığı hatırlatılarak, bu kez aynı şeylerin yaşanmaması için tedbirler alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

SİYAH-BEYAZLILAR’A BELARUSLU HAKEM

Beşiktaş’la Club Brugge arasında yarın oynanacak karşılaşmayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. UEFA’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Jan Breydel Stadı’nda TSİ 22.00’de oynanacak karşılaşmada Belarus Futbol Federasyonu’ndan Aleksei Kulbakov düdük çalacak. Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko’nun yardımcı hakem olarak görev alacağı maçta Dzmitry Dzmitryieu ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

İŞTE THOMAS DELAMEİLLİEURE'NİN AÇIKLAMALARI...

Club Brugge’un yöneticisi Thomas Delameillieure, FANATİK’e konuştu. Monaco’daki kura çekiminin ardından görüştüğümüz Delameillieure şunları söyledi:
“Beşiktaş çok iyi bir takım, Türkiye’nin en iyi 3 kulübünden biri. Avrupa’da da her zaman söz sahibi olan kulüplerin başında geliyor. Onlara karşı işimiz elbette kolay olmayacak. Deplasmanda onlara karşı oynayacağımız maçların çok gürültülü bir ortamda geçeceğinden eminiz. Daha önce de Beşiktaş’a karşı oynama fırsatı bulmuştuk. Seyirci baskısının ne kadar kuvvetli şekilde rakip üzerinde etkili olduğunun farkındayız.”

ÖZEL | Beşiktaşın rakibi Club Brugge’un yöneticisinden övgü dolu sözler: Türkiye’nin en iyilerinden

‘Hocaları çok tecrübeli...’

“Daha önce bir arkadaşım, Beşiktaş’ın yeni stadında maç izlemişti. Bu tecrübenin unutulmaz olduğunu anlatmıştı. Sahamızdaki maçlarda Türk taraftarlar, Brugge’da çok olmasa da özellikle Brüksel’den gelenlerle Beşiktaş’ı yalnız bırakmayacaklardır. Rakipten Aboubakar’ı çok iyi biliyorum, ayrıca önemli Türk oyuncuları ve başlarında Şenol Güneş gibi tecrübeli bir teknik direktörleri var. Şansların eşit olduğunu düşünüyorum.”

Haberin Devamı

 

Bodo/Glimt CEO’su: Dengeli bir grup

Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’in CEO’su Frode Thomassen de Monaco’da FANATİK’e konuştu. Thomassen, “İyi bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. Beşiktaş’ı daha önceden biliyoruz. Onlara karşı oynama fırsatı bulmuştuk. Dengeli bir gruptayız. Maçlar oynanmadan bir şey söylemek kolay değil. Özellikle Beşiktaş’la onların evinde çok gürültülü bir karşılaşma oynayacağımızın şimdiden farkındayız. Beşiktaş çok iyi bir takım, önemli oyuncuları var. Avrupa’da her maç zor ve elimizden gelenin en iyisini yapıp, ardından neler olacağını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

ÖZEL | Beşiktaşın rakibi Club Brugge’un yöneticisinden övgü dolu sözler: Türkiye’nin en iyilerinden

 

 

YORUM YAZ