MENÜ

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'dan Galatasaray'ı kızdıracak olay Fenerbahçe göndermesi!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun açılış maçında evinde ağırlayacağı Kopenhag'ın kalecisi Kamil Grabara, olay yaratacak bir Fenerbahçe göndermesi yaptı.

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'dan Galatasaray'ı kızdıracak olay Fenerbahçe göndermesi!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun açılış maçında evinde ağırlayacağı Kopenhag'ın kalecisi Kamil Grabara'dan olay bir Fenerbahçe göndermesi geldi. Polonyalı kaleci, Sarı-Lacivertli ekibe yönelik önemli ifadeler kullanırken Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdıracak ifadeler kullandı. Öte yandan Kopenhag'ın hocası Jacob Neestrup da Galatasaray'dan çekinmediklerine dair konuştu. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

'Elimizden geleni yapacağız'

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Andreas Cornelius’un kadroda olmadığını ve yarınki maçta oynayamayacağını belirterek sözlerine başlayan Neestrup, "Rakip takıma büyük bir saygımız var, ama yarınki maç bizim için önemli. Elimizden geleni yapacağız. Tabii ki gruptaki 6 maç da bizim için önemli olacak. İki hafta sonra sorarsanız bu maçın en önemli maç olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Kopenhag kalecisi Kamil Grabaradan Galatasarayı kızdıracak olay Fenerbahçe göndermesi

'Sevilla maçı hala canımı sıkıyor'

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki performanslarını değerlendiren 35 yaşındaki çalıştırıcı, "Geçen sezonki 6 maça baktığımızda başarılı bir sezon geçirmedik ama Sevilla maçı hala canımı sıkıyor. Çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı. Onlardan çok daha zayıf değildik aslında ama bir şekilde istediğimiz sonucu alamadık. Manchester City ve Borussia Dortmund maçlarında onlar bizden daha iyi oynadı ama Sevilla maçı hala beni üzüyor. Bu sezon bütün maçlarda daha iyi odaklanıp, daha iyi sonuçlar almak istiyoruz" diye konuştu.

Grabara: "Bu tarz atmosferlere alışığız"

Haberin Devamı

RAMS Park’taki stadyum atmosferinden etkilenmeyeceklerini aktaran Polonyalı kaleci Kamil Grabara da "İlk kez böyle bir takıma karşı ve ilk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Şampiyonlar Ligi’nde de daha önceden deneyimlerimiz olduğu için sonuç olarak taraftarlar değil bizler oyunu sergileyeceğiz. O yüzden çok fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.
Sarı-kırmızılıların deneyimli file bekçisi Muslera’nın çok iyi bir kaleci olduğunu söyleyen Grabara, "Bu karşılaşmada karşı takımın kalecisinden çok kendime odaklanmak istiyorum. Doğru konuşmak gerekirse Muslera çok iyi bir seviyede şu anda. Güzel oynuyor" şeklinde konuştu.

Kopenhag kalecisi Kamil Grabaradan Galatasarayı kızdıracak olay Fenerbahçe göndermesi

Olay Fenerbahçe göndermesi

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara, kendisine sorulan, 'Galatasaray taraftarını biliyorsun, onları duymuşsundur. Ne demek istediğim, anlıyorsun aslında' şeklindeki soruya, "İlk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız, biz bunlara alışığız. Sonuçta taraftar oynamıyor, biz oynuyoruz. Bir akadaşımdan Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" cevabını verdi. Gazeteci, o arkadaşının Polonya Milli Takımı'ndan Szymanski olduğunu kastederken Grabara, 'Hayır, başka bir arkadaşım Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu söylerdi' diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
Kopenhag kalecisi Galatasaray taraftarını kızdırdı: Fenerbahçe... (VİDEO)

Kopenhag kalecisi Kamil Grabaradan Galatasarayı kızdıracak olay Fenerbahçe göndermesi

 

YORUM YAZ