MENÜ

Mircea Lucescu, Beşiktaş'ı neden reddettiğini açıkladı! Olay itiraf...

3 sene Dinamo Kiev'i çalıştırdıktan sonra 2023'ün kasım ayında görevden ayrılan Mircea Lucescu, sahalara geri dönmeye hazır olduğunu açıkladı. Rumen teknik direktör, Beşiktaş'tan sezon içerisinde gelen teklifi neden reddettiğini de bildirdi. İşte detaylar...

Mircea Lucescu, Beşiktaş'ı neden reddettiğini açıkladı! Olay itiraf...

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. 3 senelik görevinin ardından 2023'ün kasım ayında Dinamo Kiev'den ayrılan Rumen teknik direktör, sahalara geri dönmek istediğini vurguladı. Tecrübeli antrenör ayrıca Beşiktaş'ın kendisine teklifte bulunduğunu da söyledi.

Haberin Devamı

Mircea Lucescu, Beşiktaşı neden reddettiğini açıkladı Olay itiraf...

İTALYAN BASINI, LUCE'DEN ONAY ALDI

İtalyan basınından Tuttosport, Juventus'un peşinde olduğu Shakhtar Donetsk santrforu Danylo Sikan için Mircea Lucescu'nun kapısını çaldı. Rumen hocaya 22 yaşındaki golcünün potansiyeli soruldu. Lucescu konuyla ilgili, "Her şeyden önce çok iyi bir oyuncudan bahsediyoruz. Şüphesiz potansiyeli olan bir çocuk ve genç yaşına rağmen bunun bir kısmını şimdiden gösterdi. Henüz 23 yaşına girmedi ama hem Shakhtar hem de Ukrayna'da kendine önemli bir yer ediniyor. Onun adını uzun süre duyacağız. Ben onu aynı anda hem klasik hem de modern bir santrfor olarak görüyorum" dedi.

"KENDİSİNİ BİTİRİCİLİĞE ADAMIŞ BİR FORVET"

Luce, Sikan ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisini bitiriciliğe adanmış bir birinci forvet. Ama aynı zamanda hareket tarzı ve takım arkadaşlarıyla kurduğu bağlantı nedeniyle aynı zamanda modern bir golcü. Takım için nasıl oynayacağını bilen bir santrfor. Defansif anlamda takım arkadaşlarına yardım etmek için sık sık sahanın ortasına geri geliyor ve bekleriyle orta saha oyuncularının hücuma çıkışlarında faydalı olabiliyor."

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İTİRAFI

Mircea Lucescu, ayrıca Beşiktaş ile ilgili çarpıcı bir itirafta da bulundu. Sahalara geri dönmeye hazırlandığını vurgulayan Rumen teknik adam, "Yeni sezonda takım çalıştıracağım. 50 yıl sonra ilk kez dinlendim. Ne yazık ki Ukrayna'da yaşananlardan dolayı durup haziran ayını beklemeye karar verdim. Bu nedenle sezon içinde beni isteyen Beşiktaş'a hayır dedim" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in son hali şaşırttı
YORUM YAZ