MENÜ

Fenerbahçe'de sürpriz Bonucci gelişmesi! Sıcak bakıyor...

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Leonardo Bonucci ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Şu ana kadar sarı-lacivertli forma ile sekiz karşılaşmada sahada yer alan İtalyan savunmacı, bu yaz şaşırtıcı bir hamle yapabilir. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de sürpriz Bonucci gelişmesi! Sıcak bakıyor...

Devre arası transfer döneminde Union Berlin'den Fenerbahçe'ye transfer olan Leonardo Bonucci, ilerlemiş yaşına rağmen ilgi görmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli takım ile şu ana kadar sekiz maça çıkıp bir de asist yapan İtalyan savunmacı ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Bonucci ile ilgili ortaya yeni bir iddia daha atılmış durumda.

Haberin Devamı

Fenerbahçede sürpriz Bonucci gelişmesi Sıcak bakıyor...

GENOA TALİP OLDU

İtalya Serie A kulübü Genoa'nın, Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci'ye kancayı taktığı iddia edildi. Almanya Bundesliga'da Union Berlin'de forma giydiği dönemde de bu imzayı attırmak isteyen İtalyan temsilcisinin, 36 yaşındaki savunma oyuncusunu önümüzdeki sezon kadrosunda görmeyi çok istediği bildirildi.

İKİNCİ ZAHA SAVAŞI BAŞLADI!

DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Leonardo Bonucci'nin, sezon tamamlandıktan sonra İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Tecrübeli savunma oyuncusunun bir sezon daha futbol oynayıp, ardından kramponlarını asarak futbol kariyerini tamamlayacağı gelen iddialar arasında. Leonardo Bonucci, şu ana kadar Fenerbahçe forması ile 379 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

EURO 2024 İÇİN GELMİŞTİ

Kariyerini, son olarak forma giydiği Union Berlin dışında İtalya’da geçiren ve burada adeta efsane olan tecrübeli futbolcunun millî takımı bırakmadığı ve EURO 2024 heyecanını yaşamak istediği bildiriliyor. Sezon başında gittiği Union Berlin’de bir türlü istediği süreleri alamayan Bonucci’nin daha fazla süre alma adına ayrılık kararı verdiği kaydedilmişti. Bonucci'nin planlarında, yazın Almanya'da düzenlenecek olan turnuvada yer almak var.

YORUM YAZ