MENÜ

Kerem Aktürkoğlu'ndan ayrılık açıklaması! 'Bu seneyi de Galatasaray'da bitirip...'

Son dönemde formsuzluğu ile dikkat çeken ve millî maç arasından sonra oynanacak Hatayspor karşılaşmasında yedek kulübesinde olacağı iddia edilen Kerem Aktürkoğlu'ndan sürpriz bir çıkış geldi. Sarı-kırmızılı takımın kanat oyuncusu, sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini ima etti. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu'ndan ayrılık açıklaması! 'Bu seneyi de Galatasaray'da bitirip...'

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, takımdaki son durumla ve geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray Dergisi'ne konuşan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu söyleyerek bu takımdaşlığın önemine vurgu yaptı. Millî futbolcu, Avrupa hedefiyle alakalı da konuştu.

Haberin Devamı

İKİNCİ ZAHA SAVAŞI BAŞLADI!

'BİZİM TAKIMIMIZDA...'

Galatasaray'daki kadronun arkadaşlık seviyesinin çok üst düzeyde olduğunu ifade eden sarı-kırmızılı takımın yıldıız, "Sadece yerliler değil, yabancı oyuncular da birbirine çok yakın. Antrenmana gittiğimizde herkes birbirine takılıyor, herkes birbiriyle şakalaşıyor. Takım sporlarında bu çok önemlidir. Bizim takımımızda da arkadaşlık çok üst seviyede" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlundan ayrılık açıklaması Bu seneyi de Galatasarayda bitirip...

'AVRUPA'DA OYNAMAYI ÇOK İSTİYORUM'

Zaman zaman performansı eleştirilen ve son dönemde skorer kimliğinden uzaklaşan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'daki geleceği ile alakalı da yorum yaptı. İlerisi için ipucu veren millî kanat oyuncusu, "Hayallerim çok daha fazla. Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum. Bu seneyi de Galatasaray'da daha fazla başarıyla ve kupayla tamamlayıp ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

HATAYSPOR MAÇINDA KULÜBEDE OLABİLİR

Öte yandan son dönemde formsuz olan Kerem Aktürkoğlu'nun, Hatayspor maçında ilk 11'de yer almayacağı iddia edildi. Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, millî maç arasından sonra Wilfried Zaha'ya görev verecek. Fildişili kanat oyuncusunun ilk 11'e geri dönmesiyle birlikte Kerem Aktürkoğlu ise yedek kulübesine çekilecek. Aslan, millî maç arasından sonra Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan'da Hatayspor'u konuk edecek.

YORUM YAZ