MENÜ

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'dan sakatlık açıklaması

Beşiktaş'ın sahasında Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği mücadelede dakikalar 41'i gösterirken oyuna giren Rachid Ghezzal ikinci yarıya çıkamamıştı. Tecrübeli oyuncu sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'dan sakatlık açıklaması

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile ilk maçına Başakşehir FK karşısında çıktı. Siyah-beyazlılarda ilk yarıda Bakhtiyor Zaynutdinov sakatlanarak kenara geldi ve yerine Rachid Ghezzal oyuna girdi. Cezayirli yıldız 41. dakikada oyuna giridkten sonra devre arasında yerini Onur Bulut'a bıraktı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Siyah - beyazlılar bugün sakatlıklarla ilgili açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Rams Başakşehir ile oynadığı müsabakada sol uyluk iç kısmında ağrı hissederek oyuna devam edemeyen futbolcumuz Salih Uçan’ın uyluk iç adalesinde (adduktor magnus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Aynı müsabakada uyluk iç adalesinde ağrı hissederek oyuna devam edemeyen Rachid Ghezzal’ın uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Salih Uçan ile Rachid Ghezzal’ın tedavilerine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

BİR AÇIKLAMA DA GHEZZAL'DAN GELDİ

Cezayirli yıldız yaşanan sakatlıktan dolayı sorumluluğu üzerine alarak daha güçlü döneceğini ifade etti.

Haberin Devamı

"Dün maçta oynamam konusunda futbolda her zaman olduğu gibi bir risk olduğunu biliyordum. Oynama kararını ben aldım, bu noktada sağlık ekibi veya başka hiç kimseyi suçlayamayız.

Hayal kırıklığınızı anlıyorum, inanın ben çok daha fazlasını hissediyorum ama takıma faydalı olmak amacıyla oynama riskini aldığım için de özür dilemeyeceğim. Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Henüz bitmedi, geri döneceğim."

Beşiktaşın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzaldan sakatlık açıklaması

YORUM YAZ