MENÜ

Sakatlığını öğrendi, gözyaşlarına boğuldu! Arda Güler'den sitem: Yıkıldım, yine aynı şey

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle bir türlü resmi maça çıkamadı. Genç futbolcu, yaşadığı son sakatlıktan sonra 1 ay daha sahalardan uzak kalacak. İspanyollar, milli futbolcunun sakatlığından sonra gözyaşlarına boğulduğunu ifade etti.

Sakatlığını öğrendi, gözyaşlarına boğuldu! Arda Güler'den sitem: Yıkıldım, yine aynı şey

Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in ABD kampında geçirdiği sakatlık sonrası yüzü gülmedi. Yaşadığı sakatlık problemlerini atlatan ve uzun süre takımla antrenmanlara katılan Arda Güler, Rayo Vallecano ve Braga ile oynanan maçların kadrosunda yer alsa da Ancelotti tarafından sahaya sürülmemişti. Sakatlığı tekrardan nükseden milli futbolcu, sahalardan 1 ay uzak kalacak. İspanyol basını Arda Güler'in son sakatlığından sonra gözyaşlarını tutamadığını öne sürdü.

Haberin Devamı

SON SAKATLIĞI ANCELOTTI DUYURDU

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda Güler geçen sezon bir sakatlık geçirdi ve onu başarıyla atlattı. Ama böyle bir sakatlık geçirdiğinizde, bu küçük sorunları yaşıyorsunuz. Arda Güler hala büyük bir yetenek. Bu yaşadıkları önemsiz. Harika bir geleceği olacak. Maalesef sakatlığı Braga maçından önce oldu. Hala onu rahatsız ediyor ama ciddi bir şey değil... Açıkçası mutsuz çünkü oynamak istiyor" dedi.

Sakatlığını öğrendi, gözyaşlarına boğuldu Arda Gülerden sitem: Yıkıldım, yine aynı şey

SAKATLIĞI SONRASI KULÜP DOKTORU KOVULDU

İspanyol basınından Marca'nın özel haberine göre Real Madrid, Arda Güler'in tekrarlayan sakatlıkları sonrası baş sağlık görevlisi Niko Mihic'in görevine son verdi.

Sadece Arda Güler'in durumu değil, aynı zamanda geçen yıldan bu yana yaşanan sakatlıklar (Benzema, Alaba ve Ceballos) sonucu tedavi süreçleri için kulüp içerisinde tartışmalar yaşandı ve bu olaylar kulüp yönetimine kadar uzandı.

Haberin Devamı

Sonucunda Real Madrid yönetimi, Mihic ile yollarını ayırma kararı aldı.

"ARDA GÜLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"

İspanyol basını Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Güler, "Yıkıldım! Ne zaman oynayacak olsam aynı şey oluyor." ifadelerini kullandı. Real Madrid kulüp doktorlarının da Arda Güler'in bu sözlerini doğruladığı iddia edildi.

Sakatlığını öğrendi, gözyaşlarına boğuldu Arda Gülerden sitem: Yıkıldım, yine aynı şey

2 KEZ KADROYA GİRDİ FAKAT OYNAMADI

Arda Güler, bu sezon 2 kez geniş kadroya alındı. Biri Şampiyonlar Ligi, diğeri ise La Liga maçında yedekte olan genç futbolcu, söz konusu müsabakalarda oyuna girmedi.

Arda Güler, Luka Modric'le beraber çalıştı!

Sakatlığını öğrendi, gözyaşlarına boğuldu Arda Gülerden sitem: Yıkıldım, yine aynı şey

YORUM YAZ